you take me higher

skippade spanish idag. den känns ganska värdelös med tanke på att jag inte tänkt läsa det nästa år .. nåväl, ett g ska man väl ändå klara av att få. haha, vi får inte gå ut och jobba för svetsaren på matten, men jag och carro smet. skulle smyga oss ut men carolina sög och levde om som fan, haha. råkade nästan smälla upp dörren på förvånade folk utanför. hanna var seg som vanligt och ville följa reglerna, men tji fick hon.
dom började snurra in mig i nått nytt gymnasie. typ energigymnasie. ska läsa lite om det image61och skicka in en ansökan, sen äre ju bara att tacka nej om man vill. tjolavippade från engelskan och lurade lärarn, maha.

fixade djuren. red valle på lektion för lo. han var värsta fin, men stark som en björn. fick verkligen sätta mig och ta tag i han. sötve häst. sen red jag olle för lo. han var ganska spänd och fjollade för en massa. usch, vad irriterad jag blev över springet på läktarn, annars tänker man aldrig påre. gick iaf hyfsat mot slutet. släppte olle & bolle(n). massa rejs och bus, men sen vart dom tjenis. så brao.

innan jag drog hem fick jag moneys. snice. men tycker inte att jag förtjänat dom, pommes. hjälper till med kusarna, men det hade ju vem som helst lätt ordnat, sen "hjälper" jag till och rider dom, men det är bara de att när stackars lo ska börja rida igen kommer dom vara aningens oridna. haha, kanske det bara blir värre, omg ..

äsckanpäsckan, ska sova nu. eller lära mig historian först kanske.
  pusshej / j
(ps. på bilden äre en griseknoe)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide