no sence of personality

hej, hej, hemskt mycket hej
varför känns det ibland så tungt att börja blogga? nytt inlägg-sidan står uppe hur länge som helst innan jag tar tag i saken och börjar skriva.

uppe med tuppen idag. cyklade till stallet innan åtta. då regnade det. första regnet som jag träffar på det här året. nice, men samtidigt inte. aningens kallt när jag satt på cykeln, brr. släppte ut valle och satte igång med mockandet. spånade till han och olle innan jag tog tag i teddys box. fyllde höet och mockade sen lite i hagen. försökte fixa så det skulle smälta snabbare.
borstade och red teddan efter lunch. han var riktigt fin i skritten efter ett tag. sen skulle han få börja trava. det kändes underligt och det sades att det inte såg helt bra ut heller. så jag ides inte chansa och trava runt ifall han var halt. sen kollade vi när han sprang i gången, men då visade han ingenting alls. skumt. men sen snacka jag med anneli och hon berättade hur det kunde ligga till, lät vettigt.


borstade min pärla. skulle rida på banan samtidigt som linno. och när vi kom dit hade det börjat storma som fan. och klart att valle blir spänd som en fiolsträng. skrittade runt och försökte få han avslappnad, men det var nästan mission impossible. när någon red lite nära så började han göra sin katapult och hålla på svammla. så jh och jag bestämde oss för att gå in till ridhuset istället. stackars linno som blev kvar helt ensam. nåja, inne var valle riktigt fin. hur jävla underbar som helst i skritten och traven. shitman, sjukt underbar. sen fick vi en asbra galopplångsida. han gick på tygeln som fan, lite underlod nån gång, men känslan, eftergivenheten, woah ;) resten av galoppen gick någorlunda, men vi tränar verkligen på den. haha, han har så jävla underbar galopp! synd bara att jag ska ha så svårt att rida i den, hihi. sen hände en rolig grej när vi var klar och skulle fota en huvudbild på kungen. hahahaha, fyfan vad han är härlig den busen. ids inte skriva detaljer här, men kan lova att ni garvat om ni sett det, haha.


fick åka hem med jh. sen for morsan och jag och hämta krubb. hann sen bara kolla en kvart av gossip girl innan jag tyvärr var tvungen att lämna det. buhu. fick igen för att jag skickat ungarna till jh igår. så det var bara att följa med dom idag då. blev en runda till sara där vi spanade hennes hus och väntade på henne. sen for vi på gojan och köpte mjukglass, mums. körde runt lite, hamnade på andra sidan där vi spanade hus. sen stannade vi vid pripps och käka klart våra glassar, hahaha. så fult. körde vidare, sen skulle vi till mampa, till fanny. men just så skulle hon till mig, så vi vände och for alla till mig snabbt. sen till malmberget igen. förbi marro och ungarna sprang in. sen letade vi maggis gata, men vi hade ingen aning om vad den hette. vi var på alla möjliga vägar ;) sen for vi vidare till kullen och förbi israelssons. pratade lite med jonni och klappade på meduza och dom andra två hundarna. kollade kullestallen, sen förbi fanny trots allt. men sen jävlar skjutsade jh hem oss, en efter en. vilken pärs alltså. vi satt i den där jäkla volvon säkert två timmar. haha, men vi har haft kul och skrattat så käkarna gjort ont. men man blir riktigt trött av att hänga med småungarna, dom har sån energi.
dags att sova nu tycker jag. börjar inte förrän halv ett imorrn. god natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide