seventeen forever

hej, hej, hemskt mycket hej
sitter just nu på media. vi börja nog alldeles strax. har bara en lektion, till elva. egentligen geografi på em, men jag måste skolka så jag hinner till min ridlektion ;) var jättetrött igår och hann inte blogga. mamma lånade mitt rum och kollade hockey, så jag småkollade efterlyst tills jag halvsomna i en knepig ställning. sen frös jag och sprang till mitt rum och kröp under täcket och var utslagen på några sekunder.

igår for jag iaf till stallet kring ett. gick och täckade av kusarna och skulle vattna dom. haha, olle hade lite vatten kvar i sin hink och skulle dricka. sen fastnade den i grimman och han blev lagomt förvånad, men stod bara där och filosofera, hahaha. måste lägga in bilden på det sen. han är så jäkla söt :)
mockade åt båda innan jag tog in valle och borstade honom. sen tänkte jag testa stigen och se om det hunnit smälta. och det hade det. första traven var helt underbar, började nästan grina för att han var så himla fin. sen började han knorra, trycka, titta och jag såg inget så trodde han svammlade. sen stannade han och först efter ett tag såg jag älgen i skogen, hehe. så vi stod stilla ett bra tag innan jag fick fram han nått steg i taget. stackarns hjärta höll på hoppa ur led. men tillslut kom vi fram och då var valle lagomt rädd och uppstressad. så han fortsatte vara småstressad hela vägen hem, mer eller mindre. galopperade litegrann och busen busade på ordentligt. sträckan var ganska blöt, men annars var det bra underlag i princip.


borstade Q, fick honom på lektion. fick först sockan, men vi offrade han så inte marro skulle bli arg och ledsen sen. hihi. lo var magsjuk så vi red för anneli. gjorde lite skänkelvikningar på långsidan och sånt. pållen var ganska fin. börjar komma igång att rida och påverka honom mera nu.
sen borstade jag olle. eller innan det fick båda kusarna komma ut en snabbis i hagen. olle rullade, uh. följde med sara och jessica ut. dom skulle bara skritta galoppsträckan. men vi väntade efter dom några gånger och travade ikapp dom lite. lillebror var jättefin och duktig :)

nu har tompa kommit, dags att avsuta tror jag bestämt. tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide