underground

hej, hej, hemskt mycket hej
idag sken solen in genom fönstret, hur nice som helst. piggnade till och klev upp kring halv elva. det vankades uteridning klockan tolv redan. jag och emma mockade till valle och olle, medans soffan var i småstallen. äntligen en som inte var blixten på mockning, dock snabbare med borstningen ;) och så fick dom vänta på mig som vanligt. emma som är här och hälsar på lånade vallebus, jag red olle och soff. hade pemiro. blev en runda runt stigen, skitvarmt. ollen var ganska pigg, lite stark och hängig. jobbigt när han ville vara först och försökte springa om kungen, höhö. satte ut kusarna i solen sen.




mockade till mitcha och gulis, fyllde massa påsar. borstade gul i ute i hagen. red dressyr med pållen idag igen. fick lite tips till mina bekymmer. och jag var ute på rätt väg iaf. emellanåt var han jättefin. fick han att ta stöd på båda tyglarna och slappna av. i höger galopp var det inte lika nice, men, men. fick lite bilder och märkte i efterhand att jag satt som ett arsel, men hellre det och att hästen var så duktig, än att jag sitter fint och hästen inte går alls. nåja, imorrn ska han nog få gå ute på ett eller annat sätt :)

hann åka bil med maggan, hon körde riktigt bra. och jag blev jäkligt avis. men nu är det inte länge tills jag börjar teorin, yeah. vi köpte glass och fick sen skjuts tillbaks till stallet. fixade klart det sista med loppis och allt annat. snablars härligt att cykla hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide