curtain call

har ingen lust att skriva ett längre inlägg. men jag skriver så mycket mina fingrar vill.
stallet kring tolv. fina sofia hade inte bara släppt ut hästarna imorse, hon hade även mockat. så jag behövde bara spåna själv. red ut super olle med jennifer och asterix. hela stigen i solskenet. det var trevligt, hästarna var snälla. på sträckan var det lite mer fart och lillebror blev arg när jag försökte bromsa honom, haha. han vart lite stark. fast han var så duktig och knatade på först och var bara allmänt mysig. glömde motivationspinnen, men han var en ängel iaf. sen samma runda med valle. han var så fin som bara han kan vara. go och glad. jävligt pigg om inte annat, försökte få trava hela tiden. lät han brassa på lite i galopperna och det tyckte han var lattjo. träffade även skidåkare, en jättetrevlig gubbe. det gillade valle, så han var inte alls rädd eller löjlig. på sträckan gjorde han lite glädjeskutt. han vart också lite stark så jag fick ta tag i honom ordentligt för att han skulle fatta att jag satt där uppe och försökte bromsa lite. fina, fina valle. jag är verkligen lyckligt lottad som har turen att få rida (och sköta) två så underbara hästar!
idag har även båda grabbarna fått extra hagtid. valle fick vara ute från morgonen till tre, bytte bara hage vid lunch. när jag ridit olle satte jag ut honom också och for och red valle. så himla underbart väder. dom stod till och med nakna en stund, det uppskattades. hunnit smörja båda tränsen, hopplattan, sadelgjorden, martingalen. och ja, ni kan ju som anta att det tog sin tid. fan vad det är surt att vara slow. men nåja, det blev iaf noggrant gjort. och en putsningen var allt i behov av, mina händer var svarta av smuts efteråt, usch.


nostalgi, fina minnen :>

josefin skulle följa med på en promenad. hon fixar sig och sen när hon är klar säger hon att hon ska ut till någon henke. jaha, schysst liksom. nåmen, jag tog hunden i kopplet och begav mig själv ut på en prommis. vi var ute i mer än en timme. men på hemvägen gick jag ganska långsamt, jag erkänner. men jag försökte faktiskt skriva sms. jag är inte så kvinnlig som jag borde vara, haha, en sak i taget ska det helst vara.

skulle ju som lägga in bilderna på bdb, men jag orkar inte. bilddagboken ogillar mig, för den bara cpar när jag håller på där. suck och bröl. imorgon får jag sova hur länge jag vill, och det ska jag nog göra. eller kanske inte, men till tolv iaf. så nu ska jag krypa under täcket och drömma om .. haha, godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide