i can see your halo

hej, hej, hemskt mycket hej
måste bara börja detta inlägg med en sak .. dö, ungjävel, dö. sådärja, då fick jag ut det också.
sovit ganska länge idag, morsan och jossi han till och med komma sig hem från tärka. nåväl, carre skjutsade mig till stallet kring två. snabbade mig att mocka till gulan och valle, fyllde sen höet. sen vankades det hoppning i stora klockan fem, och boel i lilla hela em/kvällen. så jag tänkte skritta ut till kremma och trava inne en stund. men eftersom jag inte var så snabb på att borsta, även om jag snabbade mig, så blev det lite ändring. skrittade runt småstallen, gick in och trava i ridhuset en kvarting. gulis var jätte, jättefin och lugn från första stund. så jupppp, jag är riktigt nöjd och belåten. skrittade av han till kremma istället. han är så fin och duktig lilla ponnyn. me like (me like visserligen typ alla, men ändå)! höll på att drutta i backen på stallplan, höhö. hade jackärmarna uppdragna, så jag släppte tyglarna för att dra ner dom. då kör det en bil, det låter i snön och pållen sprattlar sig upp och iväg typ. och jag kastade mig efter tyglarna, tappade stigbyglarna. ja, ni kan ju gissa hur det sett ut, inte vackert iaf ;) men i backen for jag då inte, hahahaha.


filmade lite när lotta hoppade för fyrberg. olle såg fin ut, om lite het kanske, men annars finfin. det är så roligt att filma med lo's filmkamera, den är så jäkla bra. och johan verkar vara en lugn och bra typ. det ryktas också om att han är väldigt trevlig, det är iaf vad byborna säger ;)
gjorde iordning valle för ridning. så skönt när han börjar få sommarpäls, och han är så snygg i det också. spolade lite ben på gul, och fixade undan saker, kvällsmockade och lite sånt innan jag fick lift hem med en nice merca, hehe.

och idag har jag fått riktig middag, gr8. hihi, verkligen uppskattat.
laddar upp lite bilder på bdb. sen nattfilm trorja. så, god natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide