saturday fever

hej, hej, hemskt mycket hej
jag lyckades mot alla odds att vakna vid nio. fast jag slog på tvn så jag skulle fastna med något. men då fastnade jag ganska länge. cyklade till stallet först kring elva.
fotade när palle hoppade robban. dom var riktigt duktiga och ljuset i ridhuset var gr8. lyckades få någorlunda skärpa på ett par bilder, så dom blev iaf så pass bra att jag blev nöjd (syns dock inte på dessa bilder). himla kul att fota när det blev relativt bra resultat. längtar tills utesäsongen börjar, då jäklar blir det fotning.


mockade till alla mina djur, fyllde maten. borstade mitcha, for mot kremma. kändes som att hon var ofräsch, men tänkte att jag säkert svammla eftersom jag visste att hon hade vart det. sen provade jag trava, och då visade hon verkligen att hon hade ont. det gick inte alls. vände och när hon längde skrittstegen kände man även i skritten ganska mycket. promenrade bredvid sista biten. stackarn, gammeltanten som sträcker sig. borstade teddybear och skulle ut och skritta, men det var urlastning på stallplan och överallt och så blåste det storm. så hästen var helt psykskadad. ingen idé att försöka vara ute. så gick in i ridhuset en liten stund. är så drygt att skritta inne.


borstade valle och red honom i ridhuset. eftersom han hoppade lite igår tänkte jag att han kanske var lite trött. dessutom var jag ganska trött, så det blev bara jogging, skritt och trav. men det var nice det med. valle var jättefin. började med långa läder, men var sen tvungen att korta upp till mina korta, vanliga så det skulle kännas bra ;) när vi travade av fick han länga halsen och tillslut travade vi på hellång tygel. han är så fräck, säger man ptroo då så stannar han direkt. fina kungen. he's my man. det går inte att beskriva den kusen med ord. han är one of a kind verkligen. sen så kom jag på att han har börjat snacka ganska mycket. en dag när jag skulle klappa han i hagen så gnäggade han när jag kom, en annan gång gnäggade han när han skulle få komma in, och idag gnäggade han när jag kom med mustangen. sånt gjorde han inte förr, vad jag kommer ihåg. iaf inte så ofta då.


cyklade hem med småbarnen och sara. fick hem båda cyklarna, gr8.
kom på att jag glömde göra en sak. tur att det är stallet tidigt imorrn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide