slept in the truck

hej, hej, hemskt mycket hej
varit i skolan, skrivit nationella i engelska. det gick inte alls bra. min engelska är riktigt rostig nu för tiden, suck. sen idrott och då vankades det fotboll. ganska roligt. jag blev målis hela tiden för ingen annan ville vara. men jag gillar det, en utmaning för mig att försöka fånga bollarna.  gick till och med på matten och räknade säkert tio tal. det var ganska kul, för jag fattade och var väldans smart för ovanlighetens skull, haha.


drog till stallet och pysslade på där. tog bland annat en prommis med lillebror. han är så frän. vi gick till kremma och mitt på vägen var det en blöt fläck. den tyckte olle var jättekonstigt och han börja knorra och stirra på den. samma sak på hemvägen. sen när vi går efter stallvägen kommer en fet lastbil. olle blir några meter högre, knorrar lite, glor. och just när lastbilen kör förbi oss så pyser den som fan, ni vet sån där lastbilssuck. och olle, han bara stod kvar och kollade. han är så himla underlig den pållen, men han är så skön som en super olle bara kan bli :)



halv sex var det teori på bilskolan. känns bra att äntligen ha börjat, men ändå jobbigt. nu har man ju en press att man måste skynda på lite och fixa klart allt. jag längtar till körlektionerna. och vad jag hörde så är det inte sommarstängt detta år, vilket kanske betyder att jag kan få ta mitt körkort kring min födelsedag, håller en tumme för det.

imorrn har jag typ en 40 minuters lektion på morgonen, då skulle vi läsa. sen behöver vi inte gå på dom två andra lektionerna, alltså blir det två timmars hål innan en 40 minuters media. känns ju, jävligt jobbigt. sen ids jag inte gå själv på webben. riktigt kort dag alltså. skönt. tjingtjongtjines 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide