whisper

hej, hej, hemskt mycket hej
kommit från stallet för inte så länge sen.
for dit kring tolv. vattnade hästarna och tog av dom täckena. mockade båda boxarna och spånade. red lektion lite tidigare än vanligt, halv fyra. hade markarbete och det blev lector igen. skulle väl träna på avsprångsfeeling eller så. men det fixar ju min kuse själv. framridningen och all dressyr emellan tyckte jag var ganska bra. men själva hoppningen och det var inte alls lika bra enligt mig själv. kom iaf igång i slutet och snurrade upp tempot litegrann. han ville busa lite när ludde satte fart, men han hann bara bocka och busa lite i hörnet, sen var det som att han fattade att ge upp ;) nåväl, vi får kämpa vidare.


bilderna från igår då han fastnade i vattenhinken ;)

borstade en grisig olle som rullat i hagen idag igen. sen for vi ut med johanna och ajax. blev galoppsträckan först. olle var duktig, men inte riktigt lika fin som han brukar vara. men det var nog för att han var så himla pigg. han tyckte ajax travade så fort, så han började galoppera istället, huhu. råkade nästan preja av dom från stigen en gång, men olle var så nöjd så ;) nästan alldeles hemma stod älgen. jag såg först bara hur hästarna i hagarna kutade runt. vi stod stilla en stund. sen vända olle om, men lite halvhjärtat och kom typ två meter bara. silverboy var inte alls rädd så han knatade förbi och då hänka olle på och då gick det bra.
valle fick vila, visste inte om jag skulle/fick rida den eller inte. men nog hade det vart mysigt. och passat på nu innan jag inte kommer se röken av honom på en hel vecka. hur ska jag klara mig? borstade bara av honom och fixade klart allt inför kvällen. fick lifta hem med hedan.

filmtajm nästa, tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide