good enough to waiste some time

hej, hej, hemskt mycket hej
idag fick jag en extra häst på halsen. en guriann. maria var sjuk. så när jag kom till stallet så började jag med att fixa klart allt åt den. det gick snabbt, hon är ju så himla lätt att mocka åt. det är väl typ det enda hon är bra på ;) hunnit stå en stund med charlon. typ bara klappat på hans rumpa och så, men det uppskattades. han älskar uppmärksamhet. fullt med slöseri att ingen tar hand om honom och älskar honom som förr. då var vi iaf två, tre stycken som krigade om honom. underbara ponny. han kommer verkligen alltid ha en riktigt speciell plats hos mig. han kommer alltid vara fett älskad.


red lector på lektion. det känns lite tråkigt att man inte har någon speciell favorit. fördelen är väl då att man rider massa olika, och att man tar den man får utan några bittra miner. nåväl, vi skulle träna lite övergångar. red en massa utan stigbyglar. och jag blir så arg när mina ben inte vill hänga still. hade lätt bästa hästen för skritt, galopp övergångarna. han skötte det mesta. men det var bra, så fick jag försöka fixa mig själv lite. phu, skönt att jag äntligen kan rida den kusen någorlunda ordentligt. fast idag var det lite halvt för min del, vet att jag hade kunnat göra mycket bättre.


blev snabbt att fixa gurran så jag kunde följa med gänget. slängde på ett träns och täcke efter en snabb avborstning. när vi kommit oss en bit fattar jag att fanny, frida och linno planerat en långritt i alla gångarter. haha, jag var beredd på en liten tur till stan i skritt. well, guret gick väl ganska snällt till en början. sen blev hon psycho, typ efter galoppen till dom nya husen. efter rallarrosen började hon härja och typ hoppade iväg och gjorde konstiga språng innan hon försökte få sticka upp för backen. sen när dom andra skulle galoppera upp igen väntade vi. då jäklar. efter ett tag stegrade hon. så in i helvete. högt som fan och så stod hon och balanserade länge. hästskrälle. bara ren tur att jag satt kvar. helt barris och helt oförberedd. höll nog balansen i tyglarna tror jag. strax efter det gjorde hon någon slags hundraåttio. yeah, såklart glider jag av. men eftersom det var asfalt gav jag mig fan på att inte slå mig. så jag drog halvt i manen, halvt i tyglarna och jag landade på fötter. ingen av dom andra vart chockade när dom kom tillbaka, hahaha. inte jag heller ;) men så jävla typiskt mig att trilla av för det minsta hästen gör, eller typiskt mig att trilla av över huvudtaget. tog mig upp tillslut och så fortsatte färden. gur var snäll i nästa galopp, men sen jäklar när vi red vi heden drog hon nått cphopp upp för trottoaren och härjade. så jag fick kasta mig runt halsen för att inte hamna där i diket. grrr, tappade tålamodet med den gamla kärringen tillslut. men efter det gjorde hon inga mer hastiga rörelser och hem kom vi. sablars kärring, jag som tänkte att hon skulle vara trött eftersom hon hoppade igår. svettig vart hon, och hon har bergis jätteont i munnen nu.
fixade klart allt det sista innan jag kunde ta mig hem.

ska försöka dra till skolan imorrn, annars startar jag om på nytt på måndag.
måste ta en dusch, för jag luktar usch. men det blir nog på morgonen. g'night

Kommentarer
Postat av: Marro

alltså jag förstår inte varför hon alltid stegrar med dig :O Kanske jag och Vanja som är allt för snälla med tanten?

2009-04-17 @ 08:05:56
URL: http://marrro.blogg.se/
Postat av: Jk

haha, eller jag som är för elak med henne? ;p störd är hon iaf, hihi.

2009-04-17 @ 22:46:19
URL: http://jjessica.blogg.se/
Postat av: vanja

haha nå äre tur du tar en dans med Gurre lite då och då, hon gillar ju dig skarpt=)

2009-04-18 @ 21:29:20
Postat av: Jk

haha, jaa, jag misstänker att jag är högst upp på hennes favvislista ;)

2009-04-19 @ 01:06:14
URL: http://jjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide