when you are dead

hej, hej, hemskt mycket hej
inge skola, sov länge, för länge, tog en dusch, kutade till stallet. hade hästkunskap två, då skulle vi rida. kvart i två kom jag in genom stalldörren. hann byta om, och fixa hästen till i tid. fick dock hjälp med hämtning av sadeln och ryktning. men ändå, jag var snabbast ut och snabbast igång att skritta fram ;) jag säger ju det, blixten för fan! fick nipsen, det var mellan henne och jesse och ingen av dom är typ överst på min lista, så ålle fick välja en. pållen blev iaf eftergiven och så, men hon gick inte på tygeln. vette fan vad jag gör för fel, ålle säger att jag blir för snäll. well, måttligt nöjd iaf.
fixar höet till kusarna. sen blev det att skritta ut valle en svänka. borstade på honom och just när vi skulle ge oss ut så blev det snöstorm. jäklars, men ut kom vi, jag, jh och helena. skrittade kremma och tillbaka. dit var ett helevete, kallt och blåsigt, man såg inte så mycket när snön for omkring. hem var bättre. valle var såklart bbbbbäst :) donade klart allt och så.


ggggammal bild ;>

jo, pappa ringde ju innan jag skulle rida. han snackade och sen sa han att vi hade dåligt väder här i gällivare. så har den jäveln kommit utan att säga nått. han hade ju kunnat ta med en mcflurry från sthlm till mig. hihi. fick iaf skjuts hem av honom, och en cykel kom med. ville köra, men vågade inte ifall jag skulle köra så galet att cykeln skumpa ur bagaget ;) åt god mat och hamnade sen i koma. haha.

imorrn blir det en dust med gurkan iaf. ska nog köra en hårdtrim med henne i ridhuset. ska rida i två timmar tills hon droppar av svett, mouahahaha. nej, skämt åsido, men ett dressyrpass blir nog finemang. ska sen efter stallet försöka hälsa på i lägenheten bara för att se vars det ligger och ser ut. tjinghejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide