a river

hej, hej, hemskt mycket hej
det är med jävligt trötta ögon jag sitter och glor på skärmen. vaknade klockan sex idag. då hade jag fått ha min skönhetssömn i endast två timmar. var tvungen att stiga upp på stuberten för hade jag somnat om, då hade jag inte vaknat förrän på eftermiddan kan jag lova. åt en snabbfrulle och cyklade till stallet. klockan var väl strax efter halv sju, men jag gick in i stallet. a-s var där och höll på trilla baklänges när jag kom ;) fodrade hela ena stallet, fyllde höpåsar, borstade Q. sen kom stallpassarna och jag fick byta om. knoppade q-lan. jag var typ den enda överseriösa med knoppar i dressyren. men vafan, det ger mer tävlingskänsla ju. och det är skoj att knoppa, så man tar ju varje chans man får, höhö. byggde fram en mängd staket i ridhuset och så blev det snabb framridning förstås. suck, jag som hade värsta planen. nåja, det kändes helt okey på framridningen. sen red vi igenom hela programmet. inge bock och bus. men jag tycker att jag slutar rida och börjar åka just på banan. men jag vet inte, folk säger att det såg bra ut, men det kändes inte så bra att folk borde kunna säga att det såg bra ut. haha, komplicerat ;)


bild från förra tävlingen, då drog han iväg och bockade,
men vi var godkända. dock långt ifrån dagens procent.


men när jag läste protokollet blev jag glatt överraskad. 73,07 %. inte helt jävla dåligt heller. ganska jäkla bra. men jag funderar om det är så att ålle kanske dömde mig snällt. eller så har jag bara en otroligt skev självbild och känsla. började såklart fundera på allt som inte var bra, men i helvete heller. jag är nöjd, det gick fan bra, men all creds till Q :) var fan tvungen att kolla dom andras procent sen, bara för att jag är otroligt nyfiken. och två legade på 55% och den närmast mig på 62%. tjoho, hade vunnit om det inte var pay and ride. så i slutet av protokollet stod det lite snyggt inlindat att det kanske inte skulle skada att testa en lb. men nja, kanske nångång i livet ;) men har faktiskt kollat på två lb-program. jag kanske skulle klarat det, med lite övning, hehe.
slängde ut Q i hagen en stund, mockade till han, valle och olle. sen var jag som klar och min pappa skulle hämta mig, men han var seg och jag fick vänta i typ två timmar. men, men. körde sen hans automatväxlade bil. hur lätt som helst, men ändå svårt när man inte är van.

nu ska jag snabbt slänga på några rena kläder för det vankas middag på nått lyxigt ställe, höhö. nästan iaf. höres och synes, tack för mig, hej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide