i'll show you seattle

hej, hej, hemskt mycket hej
fick ju som sagt köra till skolan, och framför allt, jag for till skolan och var hela dagen, minus matten på fm. vi började med photoshop på median, askul! fick vänta på den nedrans bussen ett bra tag när jag skulle hem. hoppade av vid coop för att köpa mat eftersom jag väntade mig en helkväll i stallet. träffade mickan där och hon fick köa med mig för kön var typ en kilometer. jag stod fan där i tjugo minuter. sen fick jag lifta med en mattisnubbe. det var modigt av mig måste jag säga, men var illa tvungen ;) nåja, slapp plaska i vatten vid parkas. skyndade att byta om och käka.
sen var det tappsko. jag började med att slå till en sned sko. sen var jag tredje ut att slå på en sko på Q. fybubbelen vad jag var dålig, dom andra två innan mig hade värsta flytet. men skyller på bland annat mina korta och tjocka ben och det. fast det var absolut inte så svårt och jobbigt som vi nog alla trodde det skulle vara. så om hästen nu tappat höger framdojja så vet jag vem som får skulden, hahaha. det gick ganska fort faktiskt, och imorrn ska två, eller tre andra göra sitt. justja, måste nog träna lite på hovens delar, så vi inte får skäll igen ;)


eftersom min kära vän jessica klarat körkortet var vi ju tvugna att fara på en premiärtur. blev till gojjan för att köpa mjukglass. småbarnen fick också följa och dom blev så glada. dom tyckte att dom var så himla coola när dom fick åka med ;) hihi, vad lätt att vara liten. och såklart körde hedan bra, men det har hon ju gjort länge :)
allt var gjort till djuren, så jag har bara pussat lite på dom. och jag blir så less på mig själv att jag aldrig kan knipa igen när jag bör göra det. well, jag är åtminstone ärlig och säger vad jag tycker, även om det kanske blir för mycket ibland. i don't know. sen var jag så körsugen att jag körde hem från stallet. blev en runda på stan för att carre skulle spana efter nicke, och sen statoil. det gick kalas. är grymt mycket säkrare nu. fast jag är redan nervös inför uppkörningen. för jag har inget lokalsinne när jag kör, gaah.

nåja, nu ska jag sova. ska till skolan imorgon också. tjing

Kommentarer
Postat av: eliza

haha oroa dig inte för lokalsinnet :) jag skulle köra till andra sidan och jag kunde för allt i världen inte komma på hur jag skulle komma dit! snacka om seg i bollen.

2009-04-22 @ 14:34:25
Postat av: Jk

haha, tur att man inte är ensam ;)

2009-04-23 @ 13:32:22
URL: http://jjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide