earth stood still

hej, hej, hemskt mycket hej
tog så fint fram datorn igår, slog upp luckan, hann snoka runt lite och sen minns jag bara att jag vaknade vid två på natten helt bortkommen. haha, jag var nog trött.

igår var jag ju som i skolan all day long. sen stallet. blev nästan så att jag plurrade på parkas. grrr, tur att jag hade ett spänstigt moment(pst, engelskt ord foaks) alltså. annars hade nog aldrig mina korta ben räckt till, höhö. men sen vart det värre när jag råkade gå på fel ställen i djupsnön, så jag typ sjönk flera meter ibland.
blev att snabborsta kungen, sen for vi ut och skrittade till kremma. mysigt var det. fina pållehäst. pysslade av honom och sen blev det att börja göra iordning för lektionen. fick Q och han var jättefin idag. fattade äntligen det där med formen, nu vet jag hur han helst ska gå. var visserligen lite snäll mot han ibland och höll upp hans skalle, men iaf. fattade principen. fick verkligen jättefina stunder, så jag är skitnöjd. synd bara på min skeva högersida och att jag har så mycket iq på höger hjärnhalva att min skalle tippar mot höger ;)
mockade sen till kungen, och pussade lite på pärlorna. sen var jag klar och tänkte köra hem, men morsan var borta och hade inga planer på att skynda sig. så jag hjälpte johanna lite när hon packade. typ städade i hennes skåp, eftersom allt var huller om buller, usch. haha. och även om jag slösade en hel del tid så var inte carre klar. så det blev att cykla hem, men fick iaf sällis av sara, emma, elin och johanna. galna små barn. jag snodde elins coola cykel med massa växlar och bakåttramp. ashärligt. dock så var sadeln så låg att jag nästan slog knäna i styret ;) och vassa pedaler var det ..



nog börjar det bli sommar när man får skrapsår på benen ;>


ingen skola idag. hade bara media och då firrar vi med ps. så jag anser att det inte gjorde så mycket att jag missade denna skoldag. men nu ska jag iaf cykla till stallet och dona på där. lektion halv sex och jag har en plan på att rida bra idag :) vi höres och synes, pusshejs



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide