think happy thoughts

sicken lång dag idag.
for till stallet kring tolv. började med att mocka till båda hästarna. tyckte jag var riktigt snabb, men tydligen så hade jag fel. borstade sen supernäsan. gick in i ridhuset och dressa. det vart ett jävla ståhej där inne. så jag gjorde mest skrittövningar, lite trav tills det lugnade ner sig lite. galoppen var helt underbar. och jag är jätteimpad över lillebror. han var jättefin och duktig. jag tyckte dock att det gick lite halvt för min del, men det är så svårt när man rider honom så sällan dressyr. speciellt när man rider själv, vet inte hur han ska gå och hur han går. nåväl.


fyllde klart maten och skulle börja borsta kungen. men han hade tagit en siesta, och jag hade inte hjärta att väcka honom. när jag blev less på att vänta slog jag mig ner hos honom en stund. fast han tog sån god tid på sig med chillandet att jag ändå fick kliva upp och göra annat en stund. när han väl vaknat så var jag efter i tidsplaneringen, dock hade jag gott om tid ändå. borstade honom, försökte vara snabb, men failade igen. jag tror någon har kastat en sölighetsförbannelse över mig ;) dressade med honom också i r-huset. han var jättegrinig mot dom andra hästarna. visst, han är alltid det, men nu kändes han jättepurkis. började skutta upp i luften när en annan kuse red förbi, och sen började han busa en gång också. aja. jag vet verkligen inte vad jag gjorde när jag red. hade absolut ingen känsla. kändes som att jag hade slarvat bort allt jag kunnat på valle. kunde inte rida igenom nickandet ordentligt, vilket inte brukar vara ett större problem annars. grrr .. men jag lyckades sitta mjukt ner på honom i traven lite. annars vågar jag knappt sitta alls, och därmed blir avbrotten inte alls bra, då jag halvstår ;) i suck, men vill inte paja honom. nå iaf, sen i galoppen så brukar jag ju inte kunna rida honom bra, men plötsligt trillade poletten ner. kände direkt vad som var felet. och jag fattar inte varför jag inte kommit på det tidigare? så vi fick lite fina stunder i galoppen. men nu ska vi träna lite, när jag vet vad som har varit felet liksom. tjoho, en bra grej iaf. och såklart så är ju valle alltid bra, han är helt enkelt för bra för mig, men det får man ta ibland. höhö.


och frida sa en jättesnäll sak till mig idag. hon red cocco samtidigt som jag red olle. och så sa hon att jag måste rida coccocola snart för hon hade varit så fin efter att jag hade ridit. tjao, vet ju inte om det var sant, hon kanske bara sa så för att vara snäll. men iaf, jag blev jätteglad! :) det gjorde verkligen min dag, hihi.

hahaha, hurru paulina, om du vill vara anonym ska du nog inte länka till din blogg ;)
 hahaha, kass humor, nä skämt åsido. utgivning av lasta fetah you knowww ;>

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahah, att skriva namn är ju såååååå jobbigt;-)

2009-04-04 @ 12:37:04
URL: http://yrettt.blogg.se/
Postat av: fanny

Men du är GRYM på att rida ;)

2009-04-04 @ 17:22:46
URL: http://faannyyl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide