exclusive

hej, hej, hemskt mycket hej
skulle ha möte idag 10.15 på vändpunkten. 10.10 klev jag upp från sängen. drog på mig byxor och en tjocktröja, tvättade ansiktet och tröck en mössa på skallen. och jag hann i tid, haha. och mötet tog kanske fem minuter och var totalt värdelöst som jag förutspådde. upprepade dessutom det jag sagt tidigare, lol. sen hem igen och hoppade ur kläderna och i säng igen. slaggade på ett bra tag innan det blev stallet vid halv fyra.



mockade och spånade till gurre, valle och olle. fick hjälp med den sista, vi typ bara hivade ut. riktigt grisigt var det. red lektion halv sex. fick nipsen. gick väl sisådär. jag kan fan inte rida den hästen på tygeln i skritt ens nåmer. förra sommar red jag henne på tygeln i alla gångarter ;) tror jag vet vad jag gör fel. men har svårt att rätta till det. i slutet var hon i alla fall eftergiven och gick lite på tygeln i galopp och trav. skänkelvikningarna gick superbra :) ska rida henne lite mer i framtiden och hitta knapparna direkt tillslut.


borstade och fixade med görtis hår. for sen ut med henne barris. soffi och tex hängde med. dom skulle bara skritta, så då gjorde vi också det. kändes skönt att få sitta på en bred rygg igen, riktigt mysigt :) min mamma var på bingo som vanligt och skulle komma efter nio. så jag satte mig själv i arbete och krattade hela ridhuset. spåret alltså. för när vi red var det fan djupa rännor när ingen hade krattat. det gillar vi inte. så jag fixade hela spåret rakt och jävligt snyggt. tog nästan en timme, men var ju tvungen att ha lite uppehåll då och då för att inte bli överriden ;) well, bra karma till mig då i alla fall. och nu är mina svarta ridbyxor hemma på lagning, så ni vet ni som skäms över mig och dom. haha, måste köpa ett par nya snarast. nu väntar nog en film eller så, bara det att josefin vill kolla på sånna som jag redan sett, inte så kul. tur att jag är en snäll jävel. pusstja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide