slowcow

hej, hej, hemskt mycket hej
inte så händelserik dag. stallet ganska sent. mockat, fixat mat till madde och gurre. en snäll liten tjej som jag aldrig riktigt minns namnet på hjälpte att ge madz lite kärlek och borstning. men tveksamt om hon nådde så högt, med tanke på att jag just når upp på rumpan ;) borstade gamle gur och for ut på tur. barris igen, mysigt värre. var ensamma idag och det tyckte gurkis inte var lika lattjo. hon är så lustig när hon mitt i allt stannar, spanar och går igen. så gjorde hon flera gånger typ hela vägen. red gångstigen hemåt. pigg tant som ville galoppera och fick även göra det en bit. det bara dundrade när klumpedunsen tog sig fram. tur att vi inte mötte folk, dom hade nog skitit ner sig, haha ;)



smickrande vinkel, aight?


alltid lika uppfriskande att rida gurre då och då. hon är nog världens coolaste nordis. haha, och vi är ganska lika egentligen .. tjuriga, feta, envisa, jävliga, you name it. hah, så sinnes. därför ska vi inte sättas ihop allt för ofta. då blir det blixtar och dunder, magiska under ;)

cyklade sen hemåt, köpte hårfärg efter vägen. min lillasyster skulle göra lite slingor. typ första gången ever, eller i alla fall på jävligt länge som jag låter någon annan än frissan röra mitt hår. nåväl, jossi gjorde sitt bästa. dock blev det knappt någon skillnad, men det är chill. längtar tills jag ska byta hårfärg helt och hållet, woh, det lär bli spännande :) nä, nu ska jag sova, tuff dag imorgon. pusstja 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide