life goes on

hej, hej, hemskt mycket hej

som vanligt när jag inte bloggat dagligen måste jag ju uppdatera ordentligt.


fredag: jobbade slapp dag. sen skulle jag till bilskolan för att göra lite tester. fick vänta på en försenad buss som var smockad och när jag kommer fram så är bilskolan stängd. dö säger jag bara. satte mig att vänta på nästa buss som jag trodde gick på en kvart. roger kom förbi och erbjöd skjuts, men dom som känner mig vet ju hur jag och åka bil med främlingar funkar ;) fick sitta och vänta en timme på bussen eftersom jag trott att den skulle gått tidigare. suck.
i stallet började jag med att rycka karlssons man. den var så jäkla lång. tog lite mer än en timme, men det blev grymt mycket snyggare. han är så tjusig min lille charlon. blev sen att rida cocco. red ut med jonni och gulan runt stigen. första gången jag red ut henne, annars bara dressat. wosch, den ponnyn passade verkligen mig perfekt. min sits och mina skänklar kändes massa bättre och allt liksom bara passade. kul ponnyhest :)


lördag: stallet på dagen. började med att mocka och fixa till teddy. sen gick vi till småstallen, borstade carisma. sen skulle vi bege oss ut på tur. hon stod snällt stilla medans jag klättrade upp på henne. bra början :) svinlugn och cool var hon. första galoppen blev det lite lattjo. vet fan inte vad som hände. men vi fattade i alla fall galopp och jag ställde mig upp och swosch så susade kingen upp jämsides och förbi. då tvärnitade carisma och satte huvudet mellan frambenen som någon bock eller nå. jag tappade stigbyglarna och for på halsen. men kunde bara garva för det var så lustigt, hihi. det gick finemang sen efter det, hon skötte sig.


tills glpsträckan. där var hon laddad till tusen. kände verkligen påskjutet bakifrån. vi var sist när vi galoppera. kingen töntade sig, men c var duktig. mitt i allt bestämmer sig kingen för att brunnen är superfarlig och flyger åt sidan just vart vi är. så carisma hoppar ut i skogen och tvärstannar lagomt chockad. plopp sa det och så legade jag på marken och sprattlade. hahaha, fyfan vad vi skrattade. typiskt mig att trilla av dom snällaste hästarna som gör minsta grejerna ;) men det var faktiskt kingens fel, man kan ju inte preja sina kompisar. efter det gick det inte att galoppera mer, c vart helt tossig. så vi avslutade med något varv på banan. då var c superfin, kändes det som. kan ju som inte jämföra med nått, hihi. fick verkligen ändra uppfattning om den kusen, hon är cool. fotade lite när jonni och frida hoppade, blev supersugen jag med.



på kvällen blev det grillning vid sandviken. ganska mysigt faktiskt. synd bara att vi inte kunde köra på originalplanen, men det gick ju ändå. sen skulle det badas, men dom vart krukor. endast curr som vågade doppa sig vid Q8. drivade runt lite och det var mörkt och natt innan vi kom oss hem. vi måste göra om det jh, med lite justeringar.

söndag: mockade och tog hand om teddan idag igen. ides inte rida idag heller. kändes så kvavt och hade inte tid riktigt. men fotade jessica när hon dressyrade och sen när hon hoppade. vilken tjej, skitduktig verkligen. det var en hel del ångest när man redigerade bilderna på henne. she's grym.


pluggade på som en tok hela kvällen/natten. men hemsidan där allt skulle avgöras la av när jag läst igenom hela boken. därav dampet i inlägget innan, hehe. men det förstörde verkligen mitt liv den skiten. ciao

Kommentarer
Postat av: johanna

Oj vilken skillnad det blev :)

2009-08-11 @ 00:21:52
URL: http://johannakruse.devote.se
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

Gud så söta ponnyer! :D

2009-08-11 @ 01:20:20
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Rebecca

bra manen blev :D ja suger verkligen på o fixa manar :(

2009-08-11 @ 13:16:19
URL: http://rebeccarichard.blogg.se/
Postat av: jessica

wohooo har du köpt hjälmen nuu?:)

2009-08-12 @ 22:16:13
URL: http://jesscia.blogg.se/
Postat av: Jk

haha, thanx, han blev mycket snyggare i håret ;)

jupp, riktigt söta ponnysar.

yes, köpte ändå den där lite förstora, men den funkar bra ändå. fått spänna åt hakbandet lite hårdare men den sitter fast på skallen än så länge ;)

2009-08-13 @ 22:34:18
URL: http://jjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide