all over the world

hej, hej, hemskt mycket hej
har inte haft tid att uppdatera. men om inte annat för att påminna mig själv drar jag en uppradda.

lördag: började jobba redan sju, var trött som ett as kan jag lova, huga. vi var ont om folk på jobbet, så jag kunde inte jobba in rasten som vanligt. så drog till stallet på rasten och mockade och fyllde maten och det till max. sen tillbaks till jobbet och arbeta till 17. back to the stable. borstade maxen och dressyrade lite på banan. med tanke på att det var första gången jag red seriös dressyr med honom så gick det väl ok. det hade ju kunnat vara värre ;) fick en massa bilder, men jag får se om jag hittar någon jag vågar lägga ut. skäms så mycket över mig själv, i do. hästen var i alla fall jävligt bussig, puss på den.


det hade hunnit börja mullra redan när jag red första hästen, så andra åkte in i ridhuset. det var q-ling. jag var nog lite trött och orkade inte riktigt rida ordentligt hela tiden. men stundtals gick det bra och i slutet var han lätt i handen och fin.
sen blev det jesses tur. han är så stooor! det var en riktig pärs att orka rida honom. han är väl inte tung med tanke på sin storlek, men jävlar nog är han stor, haha. och jag med mina långa ben utan sporrar eller så. men det blev lite bus, sträcka på benen och skoja. fast ett och annat seriöst steg blev det förstås. blev sen kväll i stallet, tur att hedan hade lika många som mig och att vi kunde sällskapa varann :)


söndag: jobb 9-21.30. hade en två timmars rast så jag for till stallet och red Q. han fick gå på banan litegrann. jag försökte vara seriös. men blev så sur på mig själv efter ett tag när jag insåg att jag slarvade och att jag hade kunnat göra det mycket, mycket bättre. men han var fin och lätt i handen. ganska trevlig :) jossi hade följt med och mockat till max. sen hade jag blivit irriterad på henne och då visade hon sin mognad med att gå och stoppa tillbaka bajset i boxen. sjukt moget .. så jag fick mocka om och fylla maten och snabba tillbaks till jobbet.


kunde som tur var ta friskvård och slutade halv 9 istället. så jag snabbade till stallet och red ut på maxi. han var superpigg. kan ha berott på myggorna. men kul var det i alla fall. han är så fräsig den lilla ponnyn. drog nästan en hel bock i början på glpsträckan ;)
sen fixade vi resterande kusar. jessemannen blev sist igen. jag var pretty trött skulle jag tro för orken flög iväg. han kändes så tung och stel och allt. men kan ha vart jag också. men sen flippade jag ur på mig själv när jag cpred, och det gick nästan ut över stackars hästen. men fortsätte kämpa lite halvhjärtat och i slutet fick vi väl några fina stunder i guess. blev riktigt sent i stallet, men det händer ju typ aldrig annars, och ingen dog.


det är hippt att luta fram, yeah

måndag:
bara jobb. jossi och doggelito drog till sthlm. tomt utan vovve.

sisdärja, bra minne jag har, haha. ska leta lite bilder och fixa till lite.
 bjuder som fan på dessa bilder, så .. ja .. ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide