meet me half way

hej, hej, hemskt mycket hej
antar att ni saknat min dagliga uppdatering, not.

har inte haft tid, ork eller lust att blogga. jag är ändå så trött på kvällarna att jag går och lägger mig när jag kommit hem och somnar så fort jag lägger huvudet på kudden.
det har inte hänt något speciellt sen sist skulle jag tro. livet leker och sen hinner verkligheten ikapp en igen. hunnit bli lite av hockeynoerd, planerat och haft en kass luciashow, slösat flera tankar bensin på ingenting, börjat rida q-ling som är halt, spenderat massa tid med en av mina bästa vänner and so on. vet inte vad mer jag ska dra upp ..
är på sämre humör idag av olika anledningar. ibland är livet rätt så orättvist alltså.

ska snart käka, dra till stallet och rida Q. imorrn är det begravning, jag vill inte gå, men måste. jag gillar inte att böla, jag gillar inte deppiga samlingar. men för pappas skull går jag på själva begravningen, men sen drar jag.

jag är less på att vara den fulaste människan i världen, jag är less på att jag inte gör något åt det, jag är less på att jag ständigt gnäller, jag är less på det mesta och just nu blir allt förstorat. nu spårar det ur. så jag avslutar här. hejdå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide