take a chance

hej, hej, hemskt mycket hej
igår i bilen hem sa pappa att det är tur att saaben alltid startar, och jag höll med. haha, peppar, peppar, ta i trä. när vi skulle till stallet imorse startade bilen, rullar på genom första kurvan, går sen saktare och saktare. så vi stannar och ska starta om den, men nej, då dog den för evigt. fick inte alls igång den. så vi lämnade den där och sprang och tog mammas bil. släppte ut alla kusarna och mockade till både olle och valle och fyllde hö.
hem igen, provade starta bilen igen, men icket. gick och la mig typ tio och råkade sova till sex på kvällen ungefär.

gick och provade starta bilen igen, men den ville fortfarande inte fungera. så pappa kom och vi bogserade. såg knappt vägen i min översnöade bil, men det gick i alla fall. fast bilen fortsatte vara stendöd. så efter en stund bytte vi så jag körde pappas bil. jävligt bekvämt! och ja, pappa fick såklart igång saaben. körde hem och parkerade. haha, och fick världens syn. det liksom kom eld ur avgasröret. jag skojar inte, det såg ut som att någon tryckt i en raket eller nått och själva röret var knallorange. hehe, frågade pappa om det verkligen skulle komma eld. så det fanns inget vi kunde göra och dumpade av den hemma på gården i alla fall.


fick skjuts till jh där vi chillade ett tag. sen grävde vi fram hennes bil en bra stund. gick in och värmde oss ett tag innan vi drog iväg och raggade. jag fick chaffa. dumpade av jeppe och pontus efter vägen. inte mycket folk ute just då. jag blev övertalad att försöka sladda. så jag fick order att gasa, och det gjorde jag, lite för mycket och rattade lite för lite. haha, så vi snurrade nästan ett varv. jaja, jag kanske lär mig sladda nångång i livet ;) så jag har kört bmw nästan hela kvällen, jävligt nice :)

imorrn vankas uteridning. blir lite byte av häst skulle man kunna säga, haha, men det blir jävligt spännande. ska också försöka ta hand om pärlorna litegrann. så kanske dags att stänga ögonen snart så man inte sover bort hela dagen. puss

Kommentarer
Postat av: Emelie

Ni får plocka upp mig oxå någon gång ;P

2009-12-27 @ 18:43:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide