high and low, fast and slow

hej, hej, hemskt mycket hej
.. chillade hemma en stund innan vi for ut med bilen. frös som fan och hade ingen lust att sätta mig i en iskall saab. så jag testade fråga om vi kunde låna mammas bil. och se på fan, det fick jag. undra hur många liter vin hon druckit ikväll? ;) jag och josefin hämtade upp jh och körde lite på raggen. plockade upp lilljohanna och forsatte snurra. sen kom polisen och stoppade folk titt som tätt. och då försvann antalet bilar illa kvickt. så kring ett skjutsade vi hem johanna och drog till malmberget. hämtade upp jeppe och jonte. körde lite mer på raggen. in på mds parkering. jesper drar alltid i handbromsen när jag kör och då trycker jag bara in kopplingen, stannar och kör vidare, men denna gång sa jag dra då och gasade. jävlabananer, bilen snurrade typ ett helt varv, lite lattjo. men jag kan fan inte sånt som heter sladda ;) just när jag lägger i ettan och ska köra iväg kommer polisen och kör rätt framför mig. jahapp! fick visa körkort och blåsa. som tur var så var det stina som polisade, hon är så söt, annars hade det vart mer creepy.


så då var mitt första stopp av polisen avklarat, det ska vi fira, hahaha. sen kunde vi ju inte utmana ödet och forsätta köra där, så åkte runt lite här och där innan vi körde hem jonteboyboy. hittade ett par vilsna barn uppe vid heden, så vi tröck in dom i bilen, lucas, martin och jennifer tror jag bestämt det var. jeppe drog i kryckan där vid ålle och bilen for åt alla håll och kanter, nästan in i jävla plogvallen. tokiga unge, alla i bilen höll på dö i hjärtattack. förutom jag då, som har värsta skillsen och är modigare än ett lejon ;) nåväl, lämnade av di små barna. bytte till bmwn och drog ut på stan igen. men polisen hade inte gett upp än. när vi körde förbi hade dom stannat en till. alltså snacka om lite att göra liksom. och förstöra raggen. som om det hjälper, den körs typ 7 dagar i veckan, i flera timmar. nå, åkte lite i jhs bil innan vi gav upp.
har haft jävligt skojigt. i slutet skrattade vi så vi grina. kan ha berott på lite övertrötthet, men vi kör på grym humor, låter bättre. haha, nu ska jag sova lite om jag ska orka upp imorrn. hoppas bara det blir av :) godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide