bathtime

hej, hej, hemskt mycket hej
bilskolan gick ganska bra, körde i stan och tränade lite parkering. men hann inte börja backa på parkering. surt att man får en tid och så är lärarn fem-tio minuter sen och så är det ens egen körtid som går åt, dåligt, dåligt. tog bussen till gällivare. hoppade av på coop för att gå till stallet.

började slänga ut allt från valles box, men blev sedan beordrad till perso. hängde där en stund och var jävligt avis på att dom skulle fara och bada med hästarna. så tyckte dom jag skulle smsa linnea och fråga om jag fick sno hennes häst. var inte så sugen på det först, brukar inte göra så, det känns wierd. men så skickade vi ett på skoj iaf. sen kom dom på att hon var pank och då ringde soffi henne och fråga istället. hahaha, men jag fick låna henne iaf. värsta shyrro :) så tog en drive i jh's snygga bmw. hämtade lite badatiraljer till oss. sen borstade vi våra djur. och emelie blev så avis att hon också hängde på. det var ett gäng pigga hästar som begav sig iväg. alla andra hade gått ett pass innan, och det märktes verkligen inte. i abborrtjärn var det alldeles folktomt. det gillar vi. eftersom madde aldrig badat innan, vad jag vet, så väntade jag mig att det skulle behövas lite övertalning. men icket, hon traskade på och snosa på vattnet, sen vände jag för att ta av skorna. och sen var det tillbaks mot vattnet och hästen gick i som om det var vardagsmat. hon plaskade på så djupt som jag bad henne. chippen som heller aldrig badat var lika glad som madde. sen dom andra fjollorna som badat innan var lite tjuriga, haha. det som var lite jobbigt var ju att madame liksom har så långa ben att hur långt jag än gick så nådde hon i princip botten. tror vi simmade ett par gånger iaf. men vågade inte gå ut hur långt som helst ;) hihi, en gång snubblade hon när hon skulle mot grundare och doppade nästan hela skallen i vattnet, haha. det var helt sjukt kul alltså, och ännu kulare när hästen också verkade tycka om det. tur att det är mobilkvalla på alla bilderna, för då ser man inte asgarven, för jag lovar att det är så kul att man bara skrattar alltså. och en till sak, på varje bild har jag händerna superfult och drar i stackars hästen hela tiden, men sen såg jag att dom andra körde på samma stil, så det är lite knepigt, haha.


efter ett tags badande med djuren hoppade dom andra av och tog ett dopp själva. men jag vägrade. vattnet var faktiskt inte alls kallt, inte efter ett tag iaf. men jag är lagomt rädd för botten och fiskar än. fast hade jag vetat att jag kommit upp på hästen igen så kanske jag plurrat lite. på hemvägen gick det ganska lugnt till. fast sista biten taktade alla hästar och allra sista biten slängde clasen av lilla carro. men han blev infångad och hann inte springa hem själv, dock var tränset lagomt kraj. alla hästar blev psyk när clussen var lös, och madde var fan ute i skogen och tjottavirra. men efter det så trampade hon på med sina långa bakben riktigt ordentligt ;) vi var ganska sent ute, så stallet hade hunnit stänga, men vi två artonåringar fixade det hela, haha. och ni kan ju gissa om jag fick boxarna gjorda .. nej. men jag får ta tag i det en annan dag. fy jävlar vad kul det var att bada alltså. bada med häst är ganska oslagbart, sjukligt kul :)

haha, sista bilden är wierd. var tvungen att sudda fejset
för det såg sjukt ut när luggen fallit fram och resten av
håret var bak i en tofs, hahaha. men madde är snygg iaf :)

Kommentarer
Postat av: Bea

gissa om jag är avundsjuk här borta i byn då ? ;) haha, hade gett mycket för att fara och bada med häst nu i den här värmen :)

2009-06-24 @ 01:18:47
URL: http://linneacatharina.blogg.se/
Postat av: Fanny

Åh, vad jag blev avis!

2009-06-24 @ 10:40:50
URL: http://faannyyl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide