more and more

hej, hej, hemskt mycket hej
orkade inte blogga igår, hade inte heller så mycket att skriva om.
for på stan kring lunch. första stopp var hästbiten på fulkungagatan på söder. en jättebra hästaffär, lite dyr ibland kanske, men verkligen kvalité på grejerna. gissa om jag önskade att jag hade haft en egen häst. jag ville köpa en massa. men var ju där efter en hjälm. har ju funderat på en charles owen wellington proffesional länge. men jag har sån jävla svampskalle att det bara såg underligt ut. så nu på senaste har jag tänkt på gpa titium. för den verkar lite lägre, och så är den också snygg. men det fanns bara i storlek 55 så jag kunde inte ens prova och se, suck. och det är en utgående modell. och det värsta var att dom var på rea. gah! men jag köpte ingen, eftersom det nu lutar mer mot gpan. sökt lite på internet, men alla är så dyra och ja. såg också att det på vissa ställen finns en gpa carbone, den första gpan. den var också snygg. men jag vill inte betala 4 papp för en hjälm .. ilandsproblem for sure.

för på rusta, skulle leta en billig, tunn jacka. men hittade ingen. fann dock en godluktande parfym, men köpte den aldrig. sen ville jag ha en vattenflaska från ikea, men var först på stadium och intersport och kollade. var sugen på ett par dojjor, men kanske beställer ett par senare ;) på öb hittade jag en hoodie. jag hittar alltid massa kläder på typ rusta och öb. kanske för att jag vill ha svarta, simpla. var sen in på ikea för att få min älskade vattenflaska som jag väntat på länge. men inte fan fanns det. sorgligt. men passade på att shoppa värmeljus till mamma, dom luktade så gott. och en sån man gör is i, svart gummi och så blir det israder. ibland är det ganska kul att gå i affärer. men kulast är att åka bil genom sthlm. på kvällen brummade vi runt och åt såklart en mcflurry.

idag har jag inga planer alls. det är nästan trettio grader ute. solen skiner och det är verkligen sommar. men jag är ingen soldyrkare så jag ids inte vara ute och bara pressa. far hem idag, flyget går typ sju. jossi stannar så jag får åka ensam, trist. jaja, nu ska jag leta vidare efter något att köpa, haha. tack och hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide