put me down

hej, hej, hemskt mycket hej
råkade somna igår och blev därför ingen uppdatering. men vill såklart dela med mig av min dag så här kommer den ..
började med att släppa ut valle, prisma, mongo klockan åtta. mockade till v och p. jag tänkte vara snabb, men lyckades än en gång inte så bra. valde en lädergrimma till kungen, innan jag tog in och borstade prisma. när jag lindade frambenen (med skitsnygga slimegröna lindor ;)) var hon så kärvänlig och slickade mig på knäet, och när jag lindade andra benet så kliade hon sin panna så försiktigt. hade hon vart en hoppehäst så hade det nog vart nått för mig ;) mysiga hästar är verkligen min grej. red ut runt stigen. förväntade mig ett psyk. eftersom jag fattade att hon var det när ålle sa att hon var knäpp. på henne lät det verkligen som om hon alltid var vild och galen utomhus. men nåja, hon var allt utom galen kan jag lova. snäll och lagomt frän, hehe.
tog sen in och borstade valle. skrittade honom till banken och tillbaks. han var duktig och kunde skritta hela hemvägen. på kvällskvisten skulle han hoppa.
skyndade vidare mot småstallen. tog in och borstade kingen. red efter stigen med honom. helt ensamma. sist jag red ut honom så studsade han fram och var lite pucko, och då hade han ändå lillprinsen med sig. han skötte sig nu iaf. hur snäll som helst. på hemvägen, galoppsträckan, galopperade vi, lät han till och med brassa på lite och han gjorde ingenting alls. riktigt impad av honom.


sen till klubben igen. ta in och borsta max. eller jossi borstade. fick han på köpet, var inte alls tänkt att jag skulle ha honom. red runt stigen i skritt och trav. riktigt pigg häst kan jag lova. ashärligt med ponny ju.
sist ut blev teddy. borstade och red honom till banken. då var jag sjukt jävla trött och hästen hade noll bjudning i traven. så jag skippade typ den och galopperade istället. efter galoppen fick han iaf lite bättre framåtbjudning i traven.
jossi hjälpte också att mocka till stålis och fylla nästan alla säckar. innan jag for hem plockade jag in en del hästar, och då var klockan halv åtta. så ni kan ju tänka er hur slut jag var efter cirka 12 timmar i stallet, och utan mat dessutom. fattar inte att man aldrig lär sig att ta med något att äta. inte för att jag hade haft tid att sätta mig ner och äta, men typ frukt kan man ju ta i farten. nåväl. nu fattar jag vad lotta menar med att hon blir darrig när hon inte ätit. jag gick verkligen på sparlåga dom sista stegen. men riktigt snabb har jag ju varit. som hunnit med allt det där och ändå inte stressat i princip ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide