thanks for making him a fighter

hej, hej, hemskt mycket hej
ska försöka dra en snabb update. kom just från stallet.
for till stallet någongång på eftermiddan. smörjt lite träns, assisterat vid tantlastning. knoppat fia, som ruskade ur dom på en kvart. uppskattat, verkligen ;) borstat och fixat iordning ollebanan. promenerade med honom runt stallet till dressyrbanan. han vart lite utvecklingsstörd, men lugnade ner sig efter ett tag. vaktade medans lo red. visade honom hoppbanan, och tog in han i ridhuset så hon kunde rida lite mer. knoppade valle. han blev så snygg. borstade och ryktade tills han glänste. han skulle inte ut förrän kring niotiden, så jag donade på med lite annat emellan. sen var det bara att slänga på tävlingskläderna och ta ut han. underbara, vackra häst alltså. han var så fin, så fin. på framhoppningen var det fullt ös medvetslös. det var lite samma princip på banan, men då var han iaf koncentrerad på sin uppgift. han hoppade som om han aldrig gjort annat. hindrena på en meter var smågodis tyckte han. gah, hjärtat. lotta började såklart böla efteråt, och jag blev också lite glansig i ögonen. jag fick säga åt henne att sluta grina, för annars hade jag inte kunnat hejda mig ;) han är kungen, utan tvekan, vilken kille. när han hoppade runt där på tre ben i slutet av februari förra året trodde man nog aldrig att han skulle komma såhär långt. men nu är debuten avklarad och det är bara att konstatera att han är en fighter. den hästen släpper jag aldrig, på ett sätt eller annat.


inga kalasbilder, men who cares just nu. lubbade och tog kameran,
ställde mig någonstans, sket i inställningarna, tröck av helt hejvilt,
försökte kolla, lubbade tillbaks med kameran och fort till kungen.


som sagt, kom inte hem förrän kring tolv. phew. så nu är det bara att slänga sig i duschen, sätta nått i kistan och sova. ska fara till stallet kring sju imorgon är min plan. jag är ju som dom flesta vet, inte så snabb, så om jag ska hinna ha fixat hästen till klassens start klockan nio så är det bäst att börja i god tid. tack och hej

Kommentarer
Postat av: Bea

Är så superglad för din och lottas skull, att han klarade sig igenom allt det svåra! Hade verkligen velat vara där och se debuten, ångrar som fasen att jag inte prioriterade stallet ikväll. Hoppas det fortsätter i samma stil för det förtjänar ni allihop!

2009-06-13 @ 01:21:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide