ceasars palace


det var bara kring -3 när jag gick till stallet. men det sjönk snabbt, det var redan -10 två timmar senare. borstade valle snabbt och sen for vi ut i skogen. tog vänster och red bara till trollskogen, sen hade vi order om att vända så vi inte skulle stöta på en älg eller tre. valle var sjukt jävla pigg alltså, helt tossig, hihi. försökte få han att trava med långa, avslappnade steg på hemvägen, men det var lika med lönlöst. han är alltid så himla hyper när man vänder hemåt. nåja, han är välrdens finaste.
 
mockade och så. hann snacka med lite folk också, sen bara pussat på pärlorna. polisen kom till stallet idag, dom skulle arrestera en tjuv som tydligen börjat hänga i stallet. nä, skämt åsido, dom skulle väl skrämma bort älgarna eller nått sånt. för dom hade förflyttat sig till hästhagarna och skrämt ihjäl dom som var ute. stackars gulan darrade av rädsla och robina hoppade ut ur hagen i ren panik. snacka om att nått måste göras, om inget händer en människa så lär det hända nått med de stackars hästarna. well, poliserna sa att dom inte kunde göra så mycket, men dom gav ett tips.

snacka om att man blir förvirrad i den här världen. dom säger en sak och meddelar inte sen att dom ändrar. jävla puckon. jag är fortfarande jävligt irriterad och besviken, men det finns inte så mycket att göra åt saken. bara fortsätta sura, höhö. tjinghejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide