dangerous

ligger nu i en konstig ställning i sängen med datan på en kudde. ja, idag vaknade jag pigg och utvilad. mamma hade försovit sig så jag blev inte väckt sex på morgonen, men det gjorde inget. klev upp .. och sen vet jag inte vad som hände. missade iaf bussen, så jag slog mig ner med frukost och läste tidningen. tänkte ta åtta bussen, men batteriet i köksklockan hade tydligen halvt dött, så när jag trodde klockan var kvart i åtta var den egentligen tio över. det är en sån typisk sak som bara måste hända mig, suck.
sen lade jag mig under täcket, jävligt less på mig själv. drog det över huvudet för att stänga den glada solen ute. sen somnade jag. fullt påklädd. vaknade inte förrän innan ett, då var det ganska varmt kan jag lova.

nu har jag tyckt synd om mig själv ett tag. så nu ska jag ta cykeln och fara runt en stund. får se vars den tar mig. sen blir det hem igen, dumpa av cyklen och ta en promenad till stallet. ska rida olle idag var det tänkt. fast hittar vi ingen kompis ut så kanske det inte blir av. nåväl, nu ska jag tjappa. btw, jag läste ut boken igår. inte illa pinkat va? fattar inte att det kan gå så fort, men man blir helt uppslukad liksom ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide