free falling

for till stallet kring ett. min elev kom inte, så jag slapp hkn. tycker att dom borde höra av sig egentligen, så svårt kan det ju inte vara, nåväl. hunnit springa runt och pussa på råttan, tog med henne på en tur i stallet. alltså, hur söt får man bli? hon är olagligt söt.
fixat påsarna och kvällsmockat. borstade av gammelskrutten och la på han täcke. däremellan hann jag springa runt och prata med folk, nämen, med jh och h iaf. valle är nog världens personligaste lilla häst. han älskar att bli pussad på, men det bästa han vet är att kolla ut genom boxdörren. idag pussade jag honom till döds, hans näsa ser sur ut, men när man spanar in öronen och ögonen är han gladare än gladast och nöjdare än nöjdast :) hann börja rycka madames man, men hon gillade det inte. i början gick det bra, men sen blev det för jobbigt tyckte hon. dom har säkerligen alltid klippt hennes man innan. nåja, ska fortsätta ryckningen en annan dag.


valle hos john, typ -06. hej vadå brun häst.

har hunnit laga middag. det hette tydligen grekisk gratäng a la jaj, för vi körde på grekiskt tema, hahaha. vilka minnen. maten smakade asbra och den ska jag laga nästa helg också när moster och kusin kommer. mums.
nu ska jag nog kolla så ska det låta med morsan, efter det kanske en film om carre inte hunnit somna, haha.

imorrn blire upp tidigt, ska släppa ut pärlorna. bara bra att jag åker dit tidigt. då hinner jag nog med allt gott och väl. ska ta hand om fyra djur och rida tre. men jag klagar inte, tycker bara det är skojigt :) tack för mig, hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide