on the road

fredag blev inte alls så tidig som jag tänkte. men hann vara i stallet en timme iaf. pussade bara lite på stålis och borstade igenom kungen.


 


kollade film hela vägen till tärendö, och jag blev åksjuk, nästan. hälsade på hos moffa, och hos lisa innan det blev raka vägen till mona och nisse. vi lagade middag och efter att vi ätit drog vi på gymmet. det hade flyttats, men såg i nästan likadant ut. började värma upp på cykeln kanske 5 minuter eller mer.



ett random gym

sen visade lisa mig hur man skulle göra med olika maskiner och vilka jag skulle använda. det var riktigt roligt, och jobbigt. mycket armar tränades, men vi tog igenom i princip alla muskler. det jobbigaste var nästan att göra tåhävningar upphöjt. hur löjligt är inte det? haha, men det känns som fan i vaderna. tur att man har en så kunnig och duktig kusin. nåväl, vi var väl där i omkring två timmar. verkligen jättekul, hade gärna gymmat lite här hemma också :) jossi var med på gymmet, men gav upp efter cykeln och typ en maskin, och jag som tycker jag har dålig kondis, haha.

jaja, hem och duscha och sen spelade vi kort hela kvällen. jag hade noll flyt och blev nästan jumbo alltså. hann även kika en rulle på datorn innan jag somnade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide