he said forever

bad mamma väcka mig idag när hon klev upp innan jobbet. alltså efter åtta nångång. men tjao, kan inte påstå att jag tog mig upp. hade väckarklockan på tio och den fick ringa ett antal gånger vill jag lova. promenixade inte till stallet förrän nästan halv tolv.
det var soligt ute och solen värmde, ingen skulle ha hagarna och inga klubbisar skulle transporteras runt. så jag gav pärlorna lunch ute och tog in dom sen när dom var klara. det var redan mockat och spånat så jag fyllde höpåsarna.
väntade på fannybert, gick till småstallen, fixade i ordning kingen. tog oss upp på djuren och ut i skogen. kingen började studsa innan vi gått ner på stigen, hehe. när vi skulle trava blev det typ galopp på stället och nån bakut spark. massa taktande när det skulle skrittas. men sen jäklar kunde han trava duktigt. och även galoppera framåt. i slutet hade han lugnat ner sig och blivit normal häst. det var kul. han var lite busig, men gjorde inte så stora saker, så nu äre bara att fanny börjar rida stora hästar ;)


son of key, bilder från i somras ..                                          

borstade kungen och skrittade ut han till banken (tänk, för ett år sen hoppade han runt på tre ben, wosch). på hemvägen var han pigg som vanligt, men taktade bara. eller det liknade snarare piaff. men inga cpsprång som han brukar göra när han inte får gå på full fart, hehe. nämen han är fin, han är världens bästa. stod ett bra tag och bara klappade på honom och myste, han älskar uppmärksamhet. pussade på stålis och satte om täcket, matade dom och for sen hem.

har kollat mina program, bara ett kvar. sen dusch och hopp i krukan, ska upp och jobba imorrn. börjar 07.00 och måste till råga på allt gå dit, wosch. well, imorrn ska jag ta itu med pluggandet också. borde ju komma hem ganska tidigt ändå. aja, nu har skins börjat, tudels

Kommentarer
Postat av: Marro

Ja du jk, hoppas du tar vara på lovet och gör undan skolarbeten! Inte bara sova,stallet och tv ;) /Marro din extra mami ;)

2009-03-02 @ 19:39:15
URL: http://marrro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide