who put the bomp

blev lite väl sen bloggning idag.
men, men.



for som sagt ut och cykla, sen lämnade jag cyklen och promma till stallet.
täckade av hästarna och började borsta olle. sen var jag tvungen att ta en paus och smälla i mig mat. fick stressa som fan och det var inte så mysigt. for själv ut med lillebror. han började vända redan vid hagarna. fick tjorva en stund innan svängen. han är så svammlig. kastar sig om och stegrar. sen backar han full fart mot det hållet vi ska åt, men han kan inte gå dit med näsan framåt, huh? jaja, han höll på och svammla lite till och från. han gjorde två enorma stegringar. han brukar annars för det mesta ligga ganska lågt. men första gången var jag helt oförberedd och råkade dra han i munnen, tur att han hade balans. annars hade vi nog båda drattat bakåt. sen andra gången var jag beredd iaf. när jag travade så sprang han snällt fram, men så fort jag bröt av vände han om. men i slutet så promenerade han runt istället för att kasta sig. och när jag bara lugnt vände honom tillbaka så gav han med sig. visste inte hur mkt tid jag hade, så vi vände kring banken. jag såg till att det var jag och ingen annan som bestämde vars vi skulle vända. nåväl, han var väldans laddad hemåt. när han fick galoppera blev han lite vild, pep och skutta. sen taktade han hemåt. han som inte brukar göra det. lovade han en sista galopp innan vattengraven och mitt i allt drar han in rumpan och börjar galoppa. då såg jag en katt bakom oss efter stigen. men när den kom närmare såg jag att det var en räv! den sprang efter oss hela vägen. när vi travade sprang den fortare och när vi galopperade så gjorde den också det. olle var otroligt cool ändå, så jag är riktigt impad. just innan vi kommit hem så sprang räven in i skogen. baske mig om den hade bitit olle så han hade fått rabies. kom just i tid så jag hann fixa undan allt och springa till läktarn.


fick spektaklet idag. började redan på en gång att rida, och det märktes på stuberten. hästen gick avspänt och fint. traven var också bra. och hör och häpna, galoppen också. han var stadig i formen och försökte inte ens byta galopp. wow, det är inte illa för min del. red verkligen hela lektionen och anneli tyckte jag var duktig med min sits, hon hade inte behövt påminna mig ens en gång. bara om min skalle once. haha, den tippar åt höger, wierd. så jag är jävligt nöjd, red skitabra idag. kan inte fatta vad fan jag hållt på med de tidigare gångerna jag ridit lector, idag var det hur lätt som helst. nä, nu har jag inge emot den hästen. han är lite charmig. lyckades till och med sadla han lös idag, jag tror vi börjar bli lite tjenis ;) haha.
sen var det bara att styra kosan mot mockningen. dock hade jag världens tur. sofia och moa ville hjälpa och mocka. så dom tog valles box och jag olles. det var skönt, fort gick det också. dom får en guldstjärna i kanten :) sen fyllde jag påsarna och fixade klart allt. lo kom och red valle som äntligen fått på sin dojja. skulle cykla hem, men det ryktades om att det var kallt. råkade fastna och kolla när dom hoppade, så fick lifta hem sen kring halv tio.



hamnade direkt hos jossi, snokade runt på datorn med henne. sen tog hon fram det ena sminket efter det andra. hade tillslut på mig allt från mascara till foundation. nåja, det var väl första gången josefin sagt nått snällt om mig, annars är jag ju bara en ful soptunna för henne. so true, men iaf. tvättade bort hela faderullan och hamnade äntligen i min säng. bestämt mig för att det inte blir skola imorrn. ska göra bort artiklarna hemma istället tror jag. nu blire att släcka ögonen. lite tråkigt utan läsning, längtar tills trean kommit. godnatt

Kommentarer
Postat av: pau

hm. en räv alltså ;> måste säga att det var lite kul att den hänkade på er, den måste känt sig ensam, stackarn:)

2009-03-27 @ 09:03:49
URL: http://yrettt.blogg.se/
Postat av: Bea

hm, det måste ju helt enkelt ha varit samma räv som följde efter calle och mig i vintras, den var också sådär och sprang efter, stannade vi så stannade den osv, haha. Sällskaplig stackare ;)

2009-03-27 @ 11:08:36
URL: http://linneacatharina.blogg.se/
Postat av: Jk

haha, trög räv alltså. tänk om den hade rabies och var på väg att bita olle i fötterna, ojoj. då hade jag hoppat av och piskat den ;>

2009-03-27 @ 12:20:03
URL: http://jjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide