the day will come

har hunnit läsa ut min twilight bok idag. den var verkligen beroende framkallande. och skitbra. nu ska jag skrapa ihop pengar och bege mig ut och köpa tvåan. haha, när jag hittar en bok jag gillar så brukar det inte ta speciellt länge för mig att läsa ut den. tror jag ska läsa om alla hp-böcker inom en snar framtid, älskar att läsa, det är ganska mysigt.

for till stallet först kring sex. körde brummen, först förbi statoil, sen till stallet. kvällsmockade åt djuren och fyllde påsarna. hann gosa lite med båda idag, det uppskattades. hängde sen med på hästägarmötet. efter det matade jag kusarna och slängde på bot på olle. fick åka hem med vanja. för kallt för att cykla.

shit alltså, när man tror att man hittat en vän, som står en ganska nära så hugger den en i ryggen. nåja, det är ju bra att dom falska jävlarna tar klivet ut inom sin tid, önskar bara att dom inte ens bahagade att slösa på ens tid och förtroende.

nu ska jag snart duscha, sen sova. imorrn är det idrott, och matte. måste prata med magnus nu, kan inte skjuta upp det mera. sen på em ska jag till frissan, så hinner inte på geon, inte bra på ett sätt ..  tjenis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide