new moon

hunnit cykla på statoil och pumpa däcken, sen till frissan. hon toppade bara mitt hår. nog för att jag tyckte det blev himla kort nu, men iaf. sen fick hon i princip fria händer med färgen. dom var tre stycken som spånade på ideer, men alla tyckte nästan samma. så hon fick köra sitt rejs med sina färger. så nu är jag svarthårig med en brun slinga. haha, skoja. vet inte om jag gillar resultatet, har inte vant mig. inte så mycket skillnad, dom gillade färgen som jag hade. dom sa att det var en färg många ville ha, men att den var svår att få. nånå, om dom säger det så .. nåja, det viktigaste var ju att utväxten försvann och det gjorde den.


sen skjutsade morsan j och r på nyfiket och mig till pennstället. var ju bara tvungen att köpa andra boken. och dom hade beställt hem tre ex av den tredje, en var redan paxad, så jag paxade också en. haha. det är himla kul att sprätta iväg sina pengar. eller när man är fattig är det väl inte det egentligen, men iaf.

for en sväng till stallet. fyllde maten och kvällsmockade. myste lite med båda. sen blev det att borsta valle till lo, han var smutsig och jag råkade glömma tiden. han hade tappat en sko, ajaj. tog in spån åt olle. det blev ingen ridning för valurt, så då brummade jag hem med lotta strax innan nio.

nu jävlar ska jag läsa bok hela natten! :) tjing


 

Kommentarer
Postat av: Bea

Du måste ju lägga ut en bild på nya frisyren ;)

2009-03-25 @ 22:31:59
URL: http://linneacatharina.blogg.se/
Postat av: Jk

hahaha, kommer inte på fråga ;) jag på bild är ingen bra kombination, från vilken vinkel det än må vara. dessutom är det knappt skillnad :>

2009-03-26 @ 13:09:10
URL: http://jjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide