right round

imorse när jag klev upp var jag inte först, det är inte ofta, haha. morsan vaknade strax efter så hon skjutsade mig till stallet. släppte ut kungen i olles hage. mockade till honom och mitcha. borstade loppis.
alltså, fyfan vad marro är blond. man ska ha kedja på jesse när man tar in honom då han är så stor och plättlätt kan gå iväg dit han tycker passar. ja, och när marro tar in honom sätter hon fast grimskaftet, hästen rymmer. sen när hon efter många om och men fångat hästen säger anneli, men marro du måste ju ha kedja. då säger hon, men jag har ju det. a: men under hakan ju. m: jahaaaa! jag trodde bara man behövde kedjegrimskaft. alltså hallå? ;)
red iaf ut med blondie och jesse. det var fullt ös medvetslös runt stigen, på sträckan var det massa konstiga tempon, höhö. kan inte fatta att loppan har sån jävla energi trots att hon är tjugotvå bast. nåväl, ut med hästen i hagen, fylla säckar, in med valle, byta hage på bollen.
det blev jag också irriterad över. fyhelvet alltså, stallmänniskor, vart sitter felet? jag menar inte att jag är normal, jag är bergis lika hemsk som alla andra, men iaf. nä, man ska ge och ge och ge, men sällan man får något tillbaka. man blir utnyttjad när man är snäll och när man väl lär sig säga nej är det som att man är helt störd i huvudet. fan ta er.


morsan hämtade mig. vi drog på marknaden. tog ett varv. jag shoppade fem par strumpor. inte för att jag behöver några, men det är ju kul med lite nya. sen köpte jag en bok på pennstället. det blev TWILIGHT, första boken på svenska. jag var bara tvungen att ha den själv ;)


gammal bild.

tillbaks till stallet. borstade valle, red honom i ridhuset. först skrittade vi ut en bit. runt småstallen. han var helt stissig och spänd. men inne funkade det bra. han var fin, som vanligt. försökte fokusera lite på min sits och skänklar. allt flöt på bra. galoppen var ju inte heller den finaste, men börjar hitta lite knappar. sakta, men säkert. tränade också på avsaktningarna. kungen var så bra. måste dock försöka tänka lite mer, fokusera mera. hittade en skön ridtröja också, så den får bo i stallet. och hjälmen störde mig som sjutton, ville bara rida utan den, uh. sen kom lisa, hon fick vänta medans jag fixade klart valle. sen kollade vi på lite klubbisar i stallet och så. hihi, den där lilla saga's forget me not är ju bara för söt, hur liten får man bli liksom?

lagat middag, käkat, kollat lite tv. skönt att bara sitta och chilla i soffan. lisa hade datorn och höll på fixa så jag hade inte ens en chans att göra annat. det är la bra. tjenis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide