the village

lyckades med att inte sova bort dagen, tjoho. klev upp kring tio.

vi drog på ica och handlade lite. det är lite fränt när typ alla känner alla där i byn, alla hälsar alltid på alla.
fick köra och hämta lisa hemifrån henne och sen tillbaka till mona. tyckte jag gjorde ett bra jobb med backningen ut från gården alltså. hehe. och tja, det var det enda jag fick köra på hela helgen, tråk :(




sen klädde vi på oss så mycket kläder vi bara kunde hitta. jag kom knappt upp på skotern för att jag var så packad. med kläder alltså. jag och lisa körde med nisses fina, ganska nya skoter medans morsan och jossi fick ta moffas gamla ockelbo ;) grannen i gula huset följde också med oss, expolisen från fjollträsk. det var hääärligt att åka skoter. lisa körde som en skotertjuv över myrarna, men det var bara skoj. förutom att min mössa höll på flyga av i farten, haha. vi åkte ungefär 6 km och hamnade i rovanvaara. ett poppis ställe tydligen. nämen det var redan ett gäng folk där som satt och grillade och barnen åkte i den branta backen. vi stannade en stund, drack varm oboy och åt ostmacka. mysigt som bara den. nu fick man inte bara skoterlukt utan även grillröklukt, höhö. när vi skulle hem igen körde carre fast, hahaha, det var ganska kul. som tur var så körde hon inte fast så djupt så det gick fort att få lös den. försökte fota lite bilder i farten, men var lite rädd att jag skulle flyga av i ett gupp, men jag klarade mig. fast plötsligt när jag inte hade vante och kameran i handen så brummade lisa ut i djupsnön och susa. haha, kameran var täckt i snö, tur att det var kompaktisen, och att den var tålig. sista biten fick jag testa köra. det var helkul. fast jag visste inte hur fort jag vågade köra, så det gick inte i 200 knop iaf. gud, skoter hade jag velat vara ute och köra oftare, så jäkla skoj.



lägger in mer bilder på bdb sen.


började kolla en film och dom andra basta och slagga. sen gjorde vi oss i ordning och vidare till middan. vi vart bjudna på inflyttningsmiddag hos kussen. sparkade jossi mer än halva vägen, lite jobbigt eftersom det var så halt att man inte fick fäste för foten. och det kändes som fan i benet som stod still, säkert lite tack vare gymandet. sen fick jag åka, höhö.

vi fick god middag och mumsig efterrätt. efter det sprang jag ut och skulle fota bron. fick hålla på prova och byta glugg flera gånger. fick också gå över bron och försöka fota från andra sidan. sicken pärs. i efterhand såg jag att bilderna inte blev så snygga. brusiga, suddiga eller helt hejkonbejcon. var ute i kanske 40 minuter sen sprang jag in och kollade lite mello med dom andra. sparkade hem mamma nångång mitt i programmet, vi vart less på af ugglas. kollade dock klarre det sista hos monkey. sen blev det kortspel igen och jag blev jumbo, bläh. kollade klart filmen och hoppade i säng.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide