it hit me like a flashback

phu, har dragit mig för det här bloggandet. men bäst att ta tag i det.
idag vaknade jag kring åtta, min mor skjutsade mig till stallet. släppte ut valle och olle. mockade till fyra hästar, fyllde de påsar som var tomma. tog in pärlorna kring tolv.
sen in med prisma. borstade henne och for se ut och skritta. vände strax innan banken. hon var jättesnäll och strosade på och käkade alla granar hon kunde komma åt. fick springa och byta ridbralls efter den turen. mina gamla, trogna är paj och nu är dom oanvändbara. iaf tills carre sytt dom. känner dock att jag borde köpa nya svarta.


tog in fia, borstade henne. for ut efter stigen. hon var helt flummig, snorkade hela tiden, kastade sig för fåglar och grenar. sen fick vi vända för hon blev knas. galoppen var ashärlig. ponny är verkligen kul, men när jag såg bilderna fick jag ångest, stackars lilla ponny. men så länge det bara inträffar nångång då och då så verkar det inte skada någon. huhu, men nog känner jag mig säkrare på en stor häst liksom.


borstade min kung. red lite i ridhuset. när vi kom in var det hinder i hela ridhuset. simon som hoppade (btw, vilken kille, han rider så bra och fint). dock skötte valle sig finers. förutom att han var livrädd för en jacka som hängde vid hinderförrådet ;) när han skulle hoppa bana väntade vi i hörnet och kungen stod som och väntade på hans tur. han var jättefin. dock red jag som ett arsel, lutade fram och hade ingen fin skänkel. men funderar på att kanske satsa att bli som hesse, han rider jävligt bra, men inte så vackert. höhö, för jag verkar ha svårt med det där rida fint grejen. galopperade också lite i båda varven. men hästen blev vild. han trodde nog att hindrena var till honom, typ 6 hinder utspridda och dom låg väl på 130. han började studsa och busa. när jag brytit av fattade han skuttande ny galopp och höll på. sen försökte han vända in mitt i allt mot ett hinder när vi galoppade. han var så jävla söt. jag kunde bara skratta :)
sen hjälpte lilla mosing mig med lite småsaker, hon borstade av och hjälpte att fylla några påsar och var bara allmänt sällis. det var skönt. borstade av lillebror, lindade lite ben, matade och for sen hem och då var klockan redan åtta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide