tags still on

sovmorgon idag, skönt kan jag lova. vaknade innan elva, och det är tidigt när jag får sova ut.

for till stallet kring ett. satte ut olle och valle i lånade hagar. dom fick gå i bara stalltäcke, för solen sken och det visade +10 i solen. skönt som attans. hann mocka en box, sen började olle härja med en annan häst, så han fick snällt komma in igen. mockade två boxar till efter det. sen in med valle, borstade honom. lyxigt med hjälp, moa var riktigt schyrro. red sen ut med honom. tog höger eftersom det inte hade setts några älgar där. men kom inte längre än till småstallen. där stannade han och börja kasta sig om och göra sina språng. jag for upp och ner som en jävla vante, hatar dom sprången. slog benet på precis samma ställe flera gånger i sadeln, pheh. tappade stigbygeln ett par gånger, men än har han inte fått av mig i just bara såna språng. trorja ;> efter att han hunnit få mig att slå skallen i hans hals kom jag på ett knep som fick cpsprången att inte bli så jävla snärtiga. men när valle verkligen har bestämt sig så går det inte att övertala honom. så det var bara att vända. kom ikapp jh och sofia som skulle åt vänster. valle fick då snällt traska på i rumpan på fia, men han var snäll, han som hatar att gå sist. sen skulle dom trava iväg och han fick gå kvar, men det gick bra. fast sen när vi vände tillbaka pep han och började psykdampa, typ bocka, skutta, sparka och hela faderullan. haha, var tvungen att trava en bit för att kunna skritta den resterande vägen hem. tokiga hästapålle. nåja, han är bara för söt, man bara måste älska honom :)


gammal bild, söt häst.

efter att jag tagit hand om honom klarre och fyllt typ hundra kilo hö så tog jag in loppis. emma och moa ville borsta henne så det fick dom. fast loppis funderade nog på vad det var för galningar jag släppt in i hennes box. well, sen gav vi oss iväg, jag, mitcha, elin, max och till fots emma, linnea och madame. red barris och det var himla mysigt. for mot stan, red upp vid mig och ner till sjöpen och rallarrosen hem. en gång höll vi nog alla på att trilla på näsan. max gick först och snö rasade från ett tak, han kastade sig och typ in i mitcha som blev asrädd för att max höll på och lilla madame fick nog hjärtat i halsgropen för när jag kollade bak så stod hon långt ute i djupsnön, hahaha. tjao, sen bajsade en häst vid rallarrosen. inte min iaf. och när vi just var vi återvändsgränden i folkets park kom en bil fräsande rakt bakom oss. sicket pucko tänkte vi och så tvärnitade den just i rumpan på våra hästar. se så rätt vi hade, det var ett äkta pucko, och han bevisade det också för oss genom att öppna käften. han började gorma om bajset och sa att vi skulle rida tillbaka på stuberten. vilket vi inte hade några planer på. han tyckte inte att hästar hade nått att göra på bostadsområden. sure. han hade en skoter på släpet och då vräkte jag ur mig nått i stil med att jaja, lika lite som bland annat skotrar har att göra på våran ridstig. så när allt sånt försvinner därifrån försvinner vi från resten av världen typ. nämen, han blev tyst ett tag. sen sa han att han skulle polisanmäla oss om det inte var borta på en timme. han tjatade om det och tillslut sa jag bara men anmäl oss då och så red vi iväg. jävla gubbe. på ett vis hade han kanske rätt, men så otrevlig som han var från första jävla stund så får han väl skylla sig själv. han hade förtjänat att plocka upp skiten med händerna, jävla pucko. jag blev skitsur och skulle väl egentligen inte öppnat käften, för som vanligt kommer det inget klyftigt förrän i efterhand. well, förhoppningsvis låter han det vara, men annars, undra om polisen ens orkar engagera sig så våldsamt. kanske vi åker i finkan, vem vet. barnen blev skräckslagna, men elin tyckte jag var smart med skotergrejen, haha. nåmen, vi skämtade bort det och när vi gått igenom alla tunnlar sket elin ner sig. trodde seriöst hon vart rädd för den gula bilen. men det visade sig att älgen stod på andra sidan vägen. hoppsanhejsan. den var sjukt jävla stor kan jag lova. sen när vi ridit förbi upp mot stallet så kutade den över vägen och upp mot bostadsområdet. skruttan tyckte den var lite konstig, men hon sa inte speciellt mycket. vi var ute och skritta i ungefär 1,5 timmar. linnea var lite trött i benen efter promenaden, jag var också lite trött i benen, dock efter allt bresande på breda loppan, hahaha.
tjuh, blev klar för dagen kring sju.


gammal bild, söt häst.

insåg just att jag skrev sjukt jävla mycket och ganska detaljerat. men det vet jag att ni gillar i smyg, även om ni inte riktigt vågar erkänna det. nåväl, läggdags för länge sen, så bäst att kynda under täcket så jag tar mig till skolan imorrn. yup, matte första lektionen, men ska nog helt seriöst hoppa av kursen och läsa om den. kommer med all säkerhet inte klara den nu när jag dessutom har så mycket frånvaro. ska dock ta ett snack med mange och höra vad han säger om det .. godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide