roll the dice

hej, hej, hemskt mycket hej
orkade inte kliva upp riktigt vid nio, så jag halvsov till nästan tio. var väl i stallet typ elva. började med att mocka till alla kusar, fyllde sen påsar. borstade skruttan utomhus. hon gick "lös" och betade kring hagarna, sötve. red ut med jh och blå. tog glpsträckan först. mysigt att äntligen skrutta runt på gammelskruttan :) hon var duktig och lydig, även i den lilla galoppen. fast det känns inte riktigt som förut, men det kommer väl. gick i vattengraven lite också. fick tjorva med berra ett tag, svammelponny.


borstade kungen i hagen. det gick inte att ha han lös idag för han gick bara runt. sen busade han lite, och fick ett sår, ajabaja. medans hedan for och handlade hann jag borsta madde också. skrittade runt hela stigen med jh och chippen, sen for vi en liten runda i skogen på småstigarna. valle var bäst som vanligt. haha, han och chips var två tjuriga surbullar ;)

skrittade fram madz med jh och prisma. en liten sväng i skogen. sen när vi var vid småstallen och skulle över ett litet dike, med yttepytte vatten i så hoppade prisma först över. så jag var beredd på att madde skulle göra samma, det gjorde hon. men efter det forsatte hon springa, jag halvlutade framåt fortfarande, bromsade och hästen kastade upp skallen. rätt i min jävla haka. det bara knaka och så skallrade det i min skalle, det flög runt stjärnor och raketer, och sen for dom ut genom örat. haha, så just efteråt kändes det bara som att det kommit vatten ur ena örat, men efter en stund började det göra ont i hakan. snablar alltså, den var en sjuhelsikes smäll. jag har fan aldrig lyckats bli knockad förut ;) värsta whiplasch, höhö. nåja, ett under att inte käken hoppa ur led. men ett snyggt blåmärke lär jag säkert få. tur att man inte använder hakan så mycket dårå, hahaha. gick sen in i ridhuset och red. hon kändes mycket finare denna gång jämfört med sist jag dressade. kändes som att hon inte riktigt orkade bära sig själv i trav och galopp, men igenomsnitt kändes det ok. kunde inte sitta ordentligt i galoppen så jag stod i lättsits istället. haha, men vi kom fram till att när man rider utan instruktör får man fan sitta hur man vill. nästan iaf ;)


haha, i'm ugly och jag har lång överkropp, fult. helt oproportionerlig ;)
skev fotovinkel också, hästen ser inte ut som en liten skata annars.


hästen var dösvettig, men fanns inte mycket att göra åt saken. fixade klart allt åt alla kusarna innan jag larmade och for hem. kändes som att jag vart ganska snabb idag ändå, med tanke på att jag ändå haft tre hästar. heja mig. på återskrivande, ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide