write a book

hej, hej, hemskt mycket hej
nästan just hemkommen från stallet.

mockat och fyllt maten åt båda mina pärlor. sen fick dom rena vattenkoppar, dock inte av mig. moa och hugo fixade det, sen sprang dom runt och rengjorde nästan alla hästar i stallets ;)
sen skulle jag ju ha ridlekis, började peppa ordentligt. men såklart kom inte en enda själ. suck. haha, nåmen, det var ett lätt pass alltså.


valle gillade kissekatten.

skulle ha skrittat valle, men det blev ändrat till bara en prommis. gläh, inget som jag riktigt såg fram emot. valle är så korvig att gå med, hihi. men det blev en liten kortis iaf, han fick beta lite och så. sen blev han lite väl vild, så jag fick stoppa hingstsnöret och då blev han jättesur ;) nåja, när han fick gå lite före mig blev han nöjd igen. knasiga kuse.
kollade sen när fannybert red på banan, följde med till hennes stall och hjälpte att ta in några djur. provkörde sen hennes moppe lite på stallplan. varför skaffade jag aldrig en egen moppe när jag var femton? dåligt beslut av mig. det är ju störtskoj, maha ;)


    fanny och prillo               det börjar bli lite grönt.

drog förbi coop, inhandlade lite pålägg och annat.
väntar på att en film ska ladda klart, sen blir det att kolla den. hihi, hannah montana the movie. men det är precis min stil. barnsligt, disney, yeah. ciao

Kommentarer
Postat av: eliza

vilken tur du hade! det händer aldrig mig =( men tack för hjälpen iaf!! :)

2009-05-23 @ 20:17:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide