sunshine in the rain

hej, hej, hemskt mycket hej
började dagen med lite hästkunskap. vi gick typ bara igenom målen och kollade om vi kunde det som motsvarade dom. sen fick vi reda på betygen. och jag är jävligt nöjd, för jag fick ett fett jävla MVG! härligt, och det tycker jag fan att jag förtjänat :) tråkigt att vi inte kan fortsätta i trean. kukvälkomma.

fyllt en massa höpåsar. sen borstat olle, tagit in han i ridhuset. bytt, tog ut valle, for och skrittade honom en bit efter stigen. han var söt som en sengångare. när han skrittade lite för snabbt sprätte det grus ut i buskarna och han höll på bajsa ner sig. knasig häst det där.

mockade sen till madde, hon fick ingen nogrann mockning så som hon grisat ;) tog sen in henne och borstade. tänkte rida gångstigen, sen glpsträckan. men det kom så mycket moppar och folk på gångstigen så det blev sträckan först. red hela den och till skidspåret innan vi vände tillbaks åt samma håll. hästen var skitduktig. slappnade av, sökte sig ner, krökte av och travade på i en bra, ren takt. även i galoppen sökte hon sig ner och var jätteduktig. dock sjukt äcklig sadel. mjuk att sitta i, men inget annat, usch, huhu. det blåste storm ute, så är impad över att madde ändå slappnade av såpass bra som hon gjorde.
innan jag red madz tyckte jonni att jag skulle rida gul, men trodde inte att jag skulle hinna då. så tänkte att det var kört. men sen ringde hon just när jag var klar, och då hade hon inte ridit än. det blev snabbt att ta av grejorna och fixa hästen klar och sen vidare till nästa häst.

borstade lite snabbt. vi red på banan. gulan var fiiiiiiiin! lite spänd då och då när det stormade, men igenomsnitt riktigt awesome. galopperna var också klockrena. först var min sits och hela jag inte så bra, men jag skärpte till mig och blev faktiskt nöjd. sista galoppen så for vi över en bom på marken. haha, gulan laddade som fan, kom lite nära, var tvungen att trampa om och sen hoppa över bommen. hahaha. nästa gång laddade han igen, men sen fattade han att ta det som ett vanligt galoppsprång. men är man hoppehäst så är man ;) trivs så jävla bra med den ponnyn just nu alltså, han är så jävulens fin alltså. så om han någon dag skulle saknas så behöver ni inte komma till mig och leta, hihi. sen konstaterade vi att är det inte jag som är sist i stallet så är det johanna, hahaha. men vad kan man säga, är man ambitiös så blir det så liksom, haha.

nejfan, dags att krypa under täcket. ska upp relativt tidigt imorrn och ta hand om och rida tre kusar. men det blir roligt, godnatt och sov gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide