another call

hej, hej, hemskt mycket hej
idag blev det att kliva upp riktigt tidigt. ställde klockan på sju, men orkade inte riktigt upp då. brukar alltid försöka släppa ut hästen till åtta, men idag struntade jag i det och legade kvar lite längre i sängen. fast jag var relativt pigg redan halv åtta. så efter frukosten cyklade jag iväg och var i stallet kvart över åtta. så jag var inte så värst sen.
mockade och spånade till mitcha, sen valle. och tillsist olle. rengjorde valle och olles vattenkoppar i samma veva. fyllde sedan några säckar. det var strålande sol, och varmt så jag passade på att mocka i hagen.


gammal körbild från hösten -08.


hade inget sällskap till körningen först, men sen trillade det fram två. åt smarrig lunch/middag medans jag väntade på dom. vi borstade skruttan och selade på henne. körde ett varv runt stigen, mysigt, och loppan var lika glad som vanligt framför vagnen. det märktes att det var lite tyngre än vanligt för henne i uppförsbackarna med en extra passagerare, men annars ingen skillnad. på sträckan brassade vi på, fick galopp och sen tappade jag ena tömmen, wops. tur att jag körde världens bussigaste kuse ;)


ggggammal bild liksom!

borstade valle och red i ridhuset. när jag började trava så kändes det åt helvete direkt. så jag var nära att ge upp redan då. skrittarbetade då ett tag, men bestämde mig för att ta tag i saken och travade lite. sen mer och mer, för hästen var dunderfin! tur att jag ansträngde mig. sen funderade jag på om jag skulle idas galoppera och förstöra den fina känslan eftersom det aldrig går bra i galoppen, haha. kan ju inte rida i den. men fattade galopp iaf. och det är jag glad att jag gjorde.  fyhelvete så fin han var. jävligt länge sen det gick så bra. han gick fint på tygeln och allt. gah, i love him! han är verkligen för bra för att vara sann. phu, tacka fan att jag bestämde mig för att rida, ångrar mig verkligen inte nu. tur också att jag kortade upp till mina favviskorta läder, puss på korta läder i hoppsadel, tjohey ;)

ska kolla lite mer förhäxad nu. pusshej

Kommentarer
Postat av: Bea

när man är på vippen att ge upp så lönar det sig alltid att fortsätta en stund till, då brukar det oftast fixa sig till något riktigt bra, iaf för mig :) kanske för att jag blir så arg och ger mig sjutton på att det ska gå bra, haha ;)

2009-05-31 @ 23:46:13
URL: http://linneacatharina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide