send from above

hej, hej, hemskt mycket hej
idag har jag vart dålig. när jag vaknade så hade jag ett sms från jh och ett från carro, samt 16 missade samtal av jessica hedqvist. och då hade jag ännu tryckt bort henne några gånger ;) så går det när man har ljudlöst och mobilen under kudden. förstörde deras redovisning, woops.

idag skulle vi ju bli filmade på lektion. men så hade vi egentligen hoppning. fast då bestämdes det att vi offrade hoppningen och filmar dressyr. jag fick strumpan idag. i början glappade min tygel ibland, och då blev det ju som det blev. men efter ett tag när jag fått min hand att samarbeta med hjärnan så flöt det på. gjorde skänkelvikningar efter långsidorna, bakdelen innanför spåret. fick han inte att flytta ordentligt för vänster skänkel, så tillslut fick jag släppa stigbygeln och trycka till med sporren, då jävlar fick jag resultat ;) har flyttat ner mina sporrar nu, så måste lära mig vars jag har dom och hur mycket jag måste vrida foten om man ska sporra olydiga krakar, haha. kände mig fedt ostadig i galoppen, mitt högra ben som alltid varit längre har nog blivit kortare. för nu kändes det stiglädret för långt, medans det på andra foten kändes kortare och bra. hm, underligt. igenomsnitt kändes ridlektionen inte alls så himla bra, det har gått bättre. men anneli tyckte att det sett bra ut med form och takt and so on, och marro sa också att det inte såg så hemskt ut. så jag antar att jag får lita på deras ord, men ja, jag har dålig självkoll antar jag .. och det blev dessutom inge film för marro hade klantat med laddningen eller nå. men det var nog bara bra det, fast fail att vi offrade hoppningen i onödan. fybubbelen vilken detaljerad genomgång av lektionen. äh. sen fick jag svimmakänsla efteråt, bara för att jag inte ätit/druckit på hela dagen. alltså, varför lär man sig aldrig? haha.


två stenåldersbilder.


sen fotade jag marro när hon red gurti på banan. batteriet var nästan slut, så det vart inte kalasbilder. och jag var lite lat dessutom. har inte lagt in dom på datorn än, så det återstår att se resultaten sen.
hann kolla en snabbis på markarbetsgruppen. men jag blev så irriterad så jag ides inte kolla så länge. inte irriterad för att någon var dålig eller så, utan för att någon är så in i helvete bra, men aldrig, aldrig, aldrig erkänner det. hann typ bara kolla när tre stycken skuttade runt, jag blev avis, vill också gå i hoppgrupp.

nåväl. är sjukt ridsugen ännu. så gott folk, är ni osugen på att rida eran kuse, tveka inte att lämna den till mig! :) jag är så pepp att bli bättre på att rida nu, så att rida ofta och olika kusar hade bara suttit jävla fint. men om man vill bli riktigt bra så måste man nog ha egen häst, iaf om man heter jessica köhler. ajo, men tjinghejs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide