as gold as it can be

hej, hej, hemskt mycket hej
jag lyckas alltid vänta så länge med att blogga. well.
det var fan ridning på hästkunskapen idag, och jag missade det, fuck. fast som tur var så red dom ut, och det är väl inte det roligaste på lektion. men surt iaf. mockat och så till pärlorna. hjälpte johanna att mocka lite åt gul. gjorde lite saker till resan, fyllde hö och lite sånt. hjälpte och lasta super olle. han for på tävling till boden, hoppas han sköter sig :)


old pics. sicken ponny, verkligen guld värd idag. puss på honom :>


borstade guleponnyn i hagen, asvarmt ute. fast det blåste lite svala vindar. jag och johanna red ponnyerna på hoppbanan. och så var det bara så att jag red världens finaste gulponny! shit alltså. han var så in i helvete fin att jag dör. han tog stöd på båda tyglarna i alla gångarter, han travade på bra och efter ett varv på volten så galopperade han avslappnat. han kändes då så jävla fin, sen om det inte såg bra ut .. ja, det skiter jag i :) sa till jonni att fan om dom säljer honom nu alltså, då får hon stryk, eller så köper jag honom. kan lova att jag gled runt på rosa moln. shit vad nöjd jag är. skrittade sen ut efter småstigarna. dom har blivit så jävla steniga känns det som, men tur att jag red en pålle som visste hur han skulle sätta fötterna.


bjässen såg inte ens ut som en bjässe. snarare jag som gjorde det ;>

insåg att klockan hade blivit lite väl mycket. så jag snabbade mig och tänkte ta en kort promenad med jesse. men moa tyckte att jag skulle rida, så jag drog av honom med en borste snabbt och hopplade sen upp barris. jävligt stadigt och brett, haha. men inte fan är han speciellt stor när man ser bilderna. snarare jag isf, och btw, inte fan har jag korta ben heller. skrittade en kort runda och tvättade sen hans sår på benet. han är som frän lille jesper. snabb som tusan var jag och fick till och med vänta på kvällsfodrarna ;) hihi, tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide