on the house

hej, hej, hemskt mycket hej
ridit två kusar idag. gjorde först maten. borstade stålis och skrittade åt höger. han var jätteduktig. lite seg på galoppsträckan, men sista biten vart det lite fart på honom. men han vände inte en endaste gång och jag kunde skritta på långa tyglar. tjoho.


mockade åt madz innan jag borstade henne. red på banan. det var full rulle där. hästen gick och spände sig och ville inte vara med mig. sen blev vi ensamma och då började hon slappna av litegrann. fast sen började det låta och leva om från småstallen. skrittarbetade typ i hundra år, men det behövdes. travade litegrann på volten och så. tog bara någon galopp i båda varven. mitt i allt knorrade desoto från skogen och madame höll på hoppa ur skinnet. men sen fick vi en fin fattning iaf. lillhästen var på g och hoppade runt och då blev madame rädd och spänd igen. så nja, det gick igenomsnitt inte så bra idag. men det var nog mest mitt fel, red inte alls speciellt bra (+ att det var första gången jag red dressyr med henne). haha. har alltid en bild i skallen om att jag rider hästarna hur fint som helst, nästan a la jan brink eller så ;) och sen när jag väl sitter upp och rider så ser det ju aldrig ut som jag föreställt mig och då blir man besviken. tror bland annat det är därför jag förut sällan tyckte det gick bra typ.
mockade till super olle innan jag cyklade hem.


bilden är inte från idag ..


imorrn börjar jag antingen 11.10 eller 14.10. matte först en timme, sen börjar geon två timmar senare. men även om jag inte går på matten så ska jag försöka komma upp tidigt och plugga litegrann. bilskola på eftermiddan, jag vill börja köra med dom nu! well, nu ska jag nog sova. är seg som en strumpa. god natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide