when it flows

hej, hej, hemskt mycket hej
äntligen långhelg. ska jag egentligen säga, pheh. jag som inte vart i skolan sen innan högbo. men iaf, nu får man ju inte ångest när man inte går till skolan ;)

idag har valle hoppat. en hel meter till och med. och fort gick det tydligen, turboväxeln var i.
fick ludde på lektion. väldigt länge sen sist jag red honom. vi fortsatte med skänkelvikningarna efter långsidan. lite öppna/bogen in i galopp. ludde var supderduper fin, det gick apbra. lättridningen i hans trav kändes inte ens stor nåmer. men mina konstiga ben förstör. det vänstra känns helt bra och det högra känns som att det inte ens kan trampa ner hälen i stigbygeln. jättestörande. satt inte ner så mycket för jag studsar bara runt som ett jehu, och då blir allt annat ostadigt, hehe. fast lo sa att jag säkert hade kunnat sitta ner ordentligt om jag bara försökt och gett manken till ;) nåväl, jag är då jättenöjd :)


borstade av olle lite till och for sen ut med honom. kände nästan direkt när vi började skritta att han inte skulle vara chillad. han testade vända just när vi kommit ut på stigen, men det var i slowmotion typ. sen innan vattengraven snorkade han och var allmänt töntig. då började han vända, och psykbacka. sen kom vi en bit och vipps så hoppade och tjoade ett par barn och daisan ut ur kurvan och olle höll på dö. så han vände, stack, och drog en sjuhelvetes stegring. trögolle fattade sen inte att det var en annan häst där, skitläskigt. hahaha, men tillslut gick han fram, såg att det var en liten ponny och forstatte sen framåt. efter det gick han snällt och drog inte en enda vändning. nice. for bara till banken och sen vände vi. tänkte trava lite, men som han härjade fick han skylla sig själv att det bara blev skritt ;) vill ju inte att senan sku bli värre heller.

just när jag skulle cykla hem så började det regna. skulle förbi coop och när jag väl var där så var jag lagomt blöt. sen hem därifrån så vräkte det ner, började fan hagla också. så när jag klev innanför dörren hemma så droppade hela jag. haha, det kommer vara översvämning i hallen imorrn, huhu.
nu ska jag kolla en film tänkte jag. ska se om jag har några på datorn som jag inte hunnit se. tjingtjong

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide