untouchable

hej, hej, hemskt mycket hej
ska försöka med en snabb update nu. brukar ju inte gå så bra, men gör ett försök.

måste bara skriva en sak om igår. det verkar bli någon slags tradition det här med att hänga omkring med olika små folk. men jag vart så glatt överraskad igår över en liten grej. härligt att hon inte försvunnit helt och hållet, den lilla typen som jag känner och gillar finns kvar där inne :)

packat och donat hela fm. for sen till stallet, jossi följde med. vi mockade, fyllde maten åt alla hästar och så. sen gick vi ut i hagen och borstade madame. det blev lite längre än tänkt, men hon var så smutsig när hon rullat. satans skönt väder dock, 27 grader stod det på termometern när jag kollade. borstade snyggvalle och skrittade sen ut honom till kremma. han är underbar. tog in madame och fixade klart henne för en ridtur. for efter stigen. hon var lite fjollig, men mest lugn. fast på hemvägen vart det fart på henne. hon kändes faktiskt inte så stor heller.

tvättade olles ben. hans strumpor blev jättevita. jonni hade nån magisk spray som vi satte på bläsen så den blev lysande vit den också. gått igenom all packning och donat klart.




imorrn far vi ju mot högbo. stannar i umeå och sover över en natt. sen vidare mot högbo och chillar. tävling torsdag-söndag. det ska bli kul att se. säkert ett gäng duktiga ryttare där också. hoppas olle väljer att sköta sig, så man slipper skämmas ;) hihi, ska bli skönt att komma bort ett tag. samtidigt som jag hade behövt vara i skolan. har inte ens sagt att jag blir borta en vecka, hehe. tjao, ingen dator, ingen valle, men jag klarar mig nog. kommer nog hem på tisdag vecka tjugo. men nu måste jag fan kila. klockan är mycket, det är tidig morgon imorrn och jag har inte riktigt packat klart mina prylar. min klädväska är fett tung, även min ryggsäck är det. proppad med skolarbeten. håller en tumme att jag inte glömmer något. hör av er om ni har lust, tjingtjongtjines


Kommentarer
Postat av: Sara

jag tänkte ju åka dit med annika jag också, men det är lite svårt med jobbet. Har hört att det är grymma tävlingar. Ha en skitkul helg hörredu, jag håller koll på the results från datorn online ;)





2009-05-05 @ 10:23:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide