bad influence

hej, hej, hemskt mycket hej
gissa vad jag gjort under förmiddagen .. ingenting. riktigt skönt och jag höll mig vaken. sen tjugo minuter innan jag skulle hämta jossi slängde jag mig i duschen och fick lite ångest över att inte ha gjort något vettigt. men dealade att svonka skulle diska när jag hämtat henne.

åkte till stallet kring två och mockade massa boxar och donade på. fotade bilder till pa:t. och lite random ridbilder. jag saknar min kamera, den förstår jag mig på åtminstone. red ut gurebus med bea och mongo. körde barris som vanligt, men hade ett halt täcke och hala brallor så kombinationen var inte den bästa ;) for efter stigen, vände vid trollskogen. riktigt pissigt väder, inte alls roligt. gurr lyckades sköta sig hela dagen i alla fall, inga hyss.

åt en god middag när jag kom hem. började frysa och fick ta mammas uppspolade badvatten. mysigt. så jag tog med mig ett par tidningar för att läsa, men doppade nästan dom när jag höll på somna. så jag gav upp ganska snabbt och kröp under täcket istället. endast för att värma mig, för hade ju planer på att se idol med mami. men såklart somnade jag en timme eller två. vaknade av att hedqvist ringde och ville ut och snurra. så jag fick klä på mig och så for vi ut.  hejpa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide