technical

hej, hej, hemskt mycket hej
haft båda pärlorna idag då deras matte är på någon utbildning. borstade kungen och begav oss ut i kylan till en början. skrittade en bit ute och gick sen in i ridhuset. travade litegrann där. han hade haft lite ont i ryggen igår, så han fick inte gå och spänna sig idag. tyckte vi lyckades ganska bra med avslappningen. han är i alla fall så himla fin valleponken :)


26 april 2009


mockade och spånade åt båda skrällena och fyllde deras mat.
borstade lillebror litegrann. gick med honom till ridhuset och longerade en stund. lotta säger alltid att han är så lydig och lyssnar så bra. jao, rastade av den tokiga pållen en stund. haha, han lyssnade nästan inte alls på mig. orkade knappt trava framåt, bröt av när han ville och sånt. geez, vilken lurk. han lyssnade efter många om och men och kutade på lite lagomt ointresserad. antingen var han trött och slö eller så laddar han inför imorrn när vi fyra ska ut på tur i skogen ;)
kvällsmockat, extramatat och pussat på dom ordentligt innan jag for hem.

                   
                                       30 april 2008


funderar på att kolla en film innan jag somnar. det har blivit en vana. har kollat one tree hill dom senaste kvällarna. men nu har dom senaste avsnitten inte laddat klart så det får bli något annat spännande. har säkert över 40 filmer hemma som jag inte hunnit se ..
tänkte gå till skolan imorrn. men nu känns det ganska kört igen och då vill man inte gå till skolan. fast jag vet att det bästa vore att gå dit och snacka med min mentor eller cp-ulla. fast jag kan inte hitta mitt schema och nu är jag i helt fel dygnsrytm. well, godnatt


Kommentarer
Postat av: marro

om du sett färdigt mina boxar får du hemskt gärna lämna tbx :P sen vill ju jag nu ha avsnitt av dig från 5 säsongen så kan ju lämna hårddisken när det passar. hör av dig, träffar dig ju aldrig i skolan eller stallet...

2009-11-11 @ 21:10:58
URL: http://marrro.blogg.se/
Postat av: Jk

dina boxar har legat i ditt stallskåp flera dagar. ta med din externa till stallet och stoppa det i antingen ditt eller mitt skåp så ska jag slänga in säsong 5!

2009-11-12 @ 14:39:03
URL: http://jjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide