heels over head

hej, hej, hemskt mycket hej
har ni suktat efter en uppdatering gott folk? förstod det, höhö.

måndag:
red ut kungen med soffan, olle, sara och prisma. tog ett varv runt stigen, dock bara i skritt på grund av halvtaskigt underlag. men inte helt fel det heller. valleboy fick cpryck en gång och kastade sig runt och rätt in i olle och prisma som inte sett den läskiga busken. annars skötte han sig bra, och gick inte och spände sig heller.

tisdag: red madame. fick service, allt var klart. behövde bara sadla och sitta upp i princip. vi red lite på utebanan. bambi såg massa spöken till och från, men var ändå relativt sansad. faktiskt ganska fin till och från. jobbigare i ena varvet och i slutet började hon joxa mer i munnen när det blev tungt. borstade och skyddade valle klar till lotta som skulle hoppa efter lektionerna. detta skulle bli typ stalledig dag, tänkte bara mocka till pärlorna, men det blir aldrig som man tänkt sig ;)


madzi och hennes matte, 17 maj 2009


onsdag: red lektion. fick farbror ludde. gjorde massa skänkelvikningar och lilla ludde tyckte inte riktigt att han behövde lyssna på mina skänklar. fick ta ett spö och putta till honom innan det kom någon reaktion. satt ner en hel del och det var inte så farligt. inte lika tjusigt som sist, men ok ändå. gjorde bra galoppfattningar. så helt okej gick det.
hade bambi idag också. hennes skötare hade redan hunnit mocka. så jag fyllde mat och red. fick snabborsta så jag skulle hinna rida timmen efter min egen lektion då det var ledigt. skrittade fram ordentligt. såklart fick jag sällskap i ridhuset av lo. och det är aldrig kul att rida samtidigt som henne. nog för att hon säkerligen har fullt upp med sin egen häst, men ändå. det är en sak att rida för henne, men att rida samtidigt och hon inte säger något är inte kul. känns som att man blir utittad och så tänker hon typ "vad fan gör ungjäveln" .. haha, men ni kanske fattar. travade på lite och gjorde några avbrott och igångsättningar. hon lyssnar lite bättre på avbrott nu. men hon blir lite joxig i handen ibland. speciellt i slutet när det börjar bli jobbigt. ryktade av henne en stund efteråt och fjäskade med lite karra ;)

lite lustigt att den kan vara så svårt att komma på vad man gjort några dagar innan. jag minns långt ifrån mycket, hehe. yes, bra minne verkligen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide